Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Bona din Bucuresti condamnata pentru lovirea unui copil

Bona din Bucuresti condamnata pentru lovirea unui copil

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Instanta bucuresteana a condamnat, in premiera, o bona care a bruscat fetita, in varsta de doi ani, de care avea grija, acuzata fiind obligata si la plata unor daune morale.

Avocata Georgiana Teodorescu, de la Chiuariu & Associates Attorneys at Law, a declarat vineri pentru Mediafax ca Judecatoria sectorului 6 Bucuresti a condamnat-o la amenda penala de 1.000 de lei pe Lovinica Dinu, cea care a fost angajata ca bona de Irina Olteanu, pentru fiica sa Eva. Bona poate face recurs în termen de zece zile de la pronuntare. Cazul Evei, in varsta de doi ani, a intrat vara trecuta in atenţia presei, dar si a autoritatilor judiciare, dupa ce mama micutei a facut publice inregistrarile video care relevau comportamentul violent al bonei Lovinica Dinu fata de micuta. Lovinica Dinu, in varsta de 62 de ani, a fost deferita justitiei, in 12 aprilie 2010, fiind acuzată de lovire si alte violente, fapte incriminate de articolul 180 din Codul penal.

0 comentariu

nik 06-05-2010 - 13:16

cei intregi la cap pleaca pentru ca in pnl e dictatura .stilu de lucru a lui antonescu este unul comunist .unul vorbeste ceilalti asculta ori cine nu e cu mine e impotriva mea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS