Botiş, dat pe mîna DNA

scris de D.S.S.
1 afisari

Ioan Nelu Botiş, fostul ministru al Muncii,  va fi anchetat de procurorii anticorupţie pentru conflict de interese. Marţi, Agenţia Naţională de Integritate a decis, în urma verificărilor, să trimită dosarul fostului ministru la DNA. Totodată, ANI a sesizat procurorii anticorupţie şi în privinţa soţiei lui Ioan Botiş.

Ministrul Botis

Botis, dat pe mana DNA

Fostul ministru al Muncii a fost verificat de inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate care au stabilit că Ioan Nelu Botiş se face vinovat de conflict de interese. Astfel, inspectorii ANI au sesizat DNA în privinţa lui, a anunţat realitatea.net.
Totodată, Agenţia Naţională de integritate a sesizat DNA în legătură cu posibile infracţiuni comise cu fonduri europene de care s-ar face vinovaţi soţia fostului ministru, managerul proiectului, dar şi preşedintele fundaţiei Parteneriat Euroactiv Bistriţa.
Ioan Nelu Botiş a demisionat din funcţia de ministru al muncii săptămâna trecută, după ce s-a aflat că soţia lui era consilier la o asociaţie care derulează programe pe piaţa muncii. Mai mult, sediul asociaţiei era într-un imobil ce aparţine familiei Botiş, iar soţia acestuia a fost plătită din bani europeni şi de la Guvern în timp ce Botiş conducea ministerul Muncii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult