Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei București: Jandarmi atacați de hoții de fier vechi au ripostat cu focuri de armă

București: Jandarmi atacați de hoții de fier vechi au ripostat cu focuri de armă

scris de C.S.
1 afisari

Mai mulți jandarmi din Capitală au făcut uz de armele de foc din dotare, după ce au fost atacați cu bâte și topoare de un grup de hoți de fier vechi, în zona Pipera.

Mai mulți hoți de fier vechi, opriți cu focuri de armă de Jandarmi. (foto: observatordebacau)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache, două echipaje au fost trimise, joi dimineaţă, la o fostă fabrică de mobilă, după ce un agent de pază a sunat la 112 şi a anunţat că aproximativ 20 de persoane fură fier vechi. Până la momentul intervenţiei jandarmilor, suspecţii pregătiseră trei tone de fier, care urmau să fie transportate la centrele de colectare a fierului vechi, pentru a fi vândute.

În clipa în care jandarmii au intrat în curte, o parte dintre cei 20 de hoți de fier vechi au fugit, în timp ce alţii au atacat echipajele Jandarmeriei Bucureşti cu bâte şi topoare.

Jandarmii au tras trei focuri de avertisment, după care au reuşit să imobilizeze trei persoane, pe care le-au predat poliţiştilor Secţiei 6.

In urma incidentului nu a fost rănită nicio persoană.

2 comentarii

UnUL 16-01-2014 - 16:00

Fură conaționalii (sau doar compatrioții?) noștri, fură de rup!

liciuiu 16-01-2014 - 18:10

Hai da ti-le drumul…. in alte tari s-ar mai construi INCHISORI.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult