Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei CAB a respins exceptiile lui Mazare

CAB a respins exceptiile lui Mazare

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Magistratii Curtii de Apel Bucuresti (CAB) au respins exceptiile de neconstitutionalitate invocate de avocatii inculpatilor din dosarul primarului Constantei, Radu Mazare. Instanta a constatat regularitatea actului de sesizare prin care dosarul a fost trimis în judecata, respingand cererea avocatilor de suspendare a cauzei si de trimitere a dosarului la Curtea Constitutionala, informeaza Agerpres.


La termenul din 17 martie s-a discutat regularitatea actului de sesizare a instantei, contestat de avocatii inculpatilor. Acestia au invocat trei exceptii de neconstitutionalitate si au cerut suspendarea cauzei si trimiterea dosarului la Curtea Constitutionala. Procesul urmeaza sa fie reluat pe data de 31 martie. Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, este acuzat, alaturi de alte 36 de persoane, de restituirea si atribuirea nelegala a unor întinse suprafete de teren intravilan din Constanta, Mamaia, plaja si faleza. Pe 28 octombrie 2008, Radu Mazare a fost trimis în judecata de procurorii DNA, alaturi de alte 36 de persoane, în legatura cu restituirea si atribuirea nelegala a unor întinse suprafete de teren intravilan din Constanta, Mamaia, plaja si faleza. Potrivit DNA, prin faptele savarsite de cei 37 de inculpati s-ar fi cauzat un prejudiciu în valoare de aproximativ 114 milioane euro, dintre care 77,77 milioane euro reprezinta prejudiciu în dauna statului si 36,16 milioane euro prejudiciu în dauna municipiului Constanta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult