Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Călăraşi: Un curier a fost jefuit sub ameninţarea armei

Călăraşi: Un curier a fost jefuit sub ameninţarea armei

scris de Stefan Galai
5 afisari

Un curier, care se afla într-un bloc din Călăraşi pentru a livra două colete, în baza unei comenzi, a fost ameninţat cu un pistol în scara acelui bloc de o persoană care purta cagulă.

Atacatorul l-a ameninţat pe curier cu un pistol şi i-a luat cele două colete care conţineau două telefoane mobile. Imediat după atac, agresorul a tras cu pistolul în plan vertical, în timp ce victima cobora scările pentru a ieşi din bloc.

„Am fost sesizaţi de către un angajat al unei firme de curierat din Slobozia că a venit la Călăraşi pentru a livra două colete cu două telefoane mobile, în baza unei comenzi. El spune că a purtat o discuţie telefonică, probabil cu destinatarul produselor, şi că acesta i-a spus să vină la blocul I 8, pe scara 1, în strada Zefirului din municipiul Călăraşi. Aici a fost aşteptat pe scară de un individ cu o cagulă pe faţă, care l-a ameninţat cu un pistol şi i-a luat cele două telefoane mobile. Incidentul a avut loc între etajele 3 şi 4, iar ulterior atacatorul a tras cu pistolul o dată în plan vertical, pentru a-l speria probabil pe curier şi a-l determina să plece din scara blocului şi să coboare. Ulterior, curierul a ajuns la parter, unde avea maşina şi a sunat la 112 pentru a anunţa incidentul, iar la faţa locului se fac cercetări”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi, inspector Ramona Tudor, citată de Mediafax.

Atacatorul, care după atac a dispărut urcând pe scara blocului,  este căutat de poliţişti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult