Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Când se judecă eliberarea condiţionată a lui Adrian Năstase

Când se judecă eliberarea condiţionată a lui Adrian Năstase

scris de M.A.
4 afisari

Data de judecare a eliberării condiţionate a lui Adrian Năstase rămâne 12 februarie, după ce Judecătoria Sectorului 4 a respins joi cererea de preschimbare a termenului.

Când se judecă eliberarea condiţionată a lui Adrian Năstase

Judecătoria Sectorului 4 a stabilit, miercuri, pentru 12 februarie, discutarea solicitării de eliberare condiţionată din închisoare a fostului premier Adrian Năstase, după ce acesta a primit aviz favorabil din partea Comisiei de eliberări condiţionate de la Penitenciarul Jilava, transmite Agerpres. Purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Sectorului 4, Cristina Maria Cristea, a declarat că avocaţii au depus o cerere de preschimbare a termenului de judecată.

Avocatul lui Adrian Năstase, Ion Cazacu, a declarat în cadrul unei emisiuni tv că a depus cererea de preschimbare a termenului de judecată deoarece, dacă dosarul se va discuta în luna februarie, atunci nu s-ar mai ţine cont de toate zilele câştigate de Adrian Năstase ca urmare a prestării unei activităţi intelectuale în penitenciar şi ar fi pierdute şi cele şapte zile, cât a stat internat în spital.

Comisia de eliberări condiţionate de la Penitenciarul Jilava a dat aviz pozitiv în cazul lui Adrian Năstase, constatând că s-a împlinit termenul de o treime din pedeapsă, fiind luate în calcul şi activităţile desfăşurate de fostul premier, precum şi faptul că acesta a publicat trei cărţi.

1 comentariu

mircea 12-01-2013 - 07:30

toata spuma slugarnica a lui Basescu din justitie,era in calduri ca o catea,cand a trbuit sa-l aresteze ,oare acum nu se mai da in clocot aceiasi judecatori.Coruptia este mare in,,,,,vezi din spusele lui SORIC,si toata lumea interlopa KABALA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult