Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Candidatul Trăşculescu a fost eliberat

Candidatul Trăşculescu a fost eliberat

scris de C.P.
4 afisari

Alin Trăşculescu poate fi cercetat în libertate a hotărât  vineri seara Curtea de Apel Bucureşti care a casat decizia Tribunalului Bucureşti prin care fostul deputat PDL a fost arestat pentru 29 de zile.

Candidatul Trăşculescu a fost eliberat (foto: Agerpres)

Decizia este definitivă, astfel că Trăşculescu, care candidează pentru un nou mandat de deputat, a fost eliberat din arest preventiv „de îndată”. „Admite recursul inculpatului, casează încheierea TB şi rejudecând, respinge cererea de înlocuire a măsurii obligării de a nu părăsi ţara cu măsura arestării preventive”, se arată în minuta deciziei CAB. Tribunalul Bucureşti a decis pe 29 noiembrie arestarea preventivă pentru 29 de zile a fostului deputat PDL Alin Trăşculescu.  Instanţa a admis cererea procurorilor DNA de înlocuire a măsurii obligării de a nu părăsi ţara cu măsura arestării preventive. DNA a cerut arestarea fostului deputat după ce procurorii au extins cercetările împotriva lui pentru o nouă infracţiune, cea de asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, care se adaugă primelor acuzaţii, şi anume, trafic de influenţă, instigare la infracţiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată, comisă în legătură cu infracţiunea de trafic de influenţă şi instigare la infracţiunea de spălare a banilor, cunoscând căaceştia provin din săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă. Alin Trăşculescu a fost reţinut pe 11 noiembrie de procurorii DNA, însă a părăsit pe 12 noiembrie arestul Poliţiei Capitalei, după ce ordonanţa de reţinere a expirat. Potrivit DNA, în perioada noiembrie 2010 – noiembrie 2012, Trăşculescu, în calitate de deputat şi preşedinte al organizaţiei judeţene Vrancea a PDL, a pretins de la reprezentantul unei societăţi comerciale (denunţător în cauză) iniţial suma de 50.000 euro, care ulterior a fost majorată la 150.000 euro. Banii au fost pretinşi cu ajutorul inculpatului Calotă, care l-a constrâns prin ameninţare pe denunţător să remită lui Alin Trăşculescu sumele solicitate.

3 comentarii

digital 08-12-2012 - 20:04

hahaha!
aduceți-i mă să candideze la alegeri,și pe terorișii ăia de-i prinse sri-ul acu câteva zile!
te kci de râs cu dna-ul și justiția lu bă-șhit-ul!
ar pune-o și pă măsa pe birou,doar să fie sigur că nu pierde alegerili!
TZEAPĂ,BĂ-ȘHIT-ULE!

Titi Gutan 09-12-2012 - 09:21

Pentru ca ai amintit de „teroristii”pachistanezi ,nu ti se pare ciudat ca unor …criminali dovediti sa li se de-a drumul doar cu interdictia de a nu mai intra in Romania o perioada de timp? SRI ,ajunsa unealta a mafiei ,nu are interesul sa aresteze pe cei ce fac rau s-au submineaza statul roman .Acest serviciu are sarcina de a ne asculta telefoanele si ca nu cumva sa alergam potaia din dealul Cotrocenilor pana sub Poarta Alba. Sincer ,eu nu rad de actiunile servitorilor besinisti din DNA si ANI.Sunt destul de periculosi avand in spate pe Guru Basintos Las Masaverde d’Basesti vasal al Inaltei Porti.Pariu ca astia vor pune sa voteze si bebelusii ca sa iasa numarul de peste 18.000.000 de electori? Nu degeaba cer ca voturile sa fie „numarate” de Parchetul General al mafiei N’Drachetbasuy.Eu mai mult ca sigur ca imi voi lua tekelul la vot.Are pasaport si cip incorporat si Basistii l-au trecut pe listele electorale. Nu pot garanta ca va vota exponentii javrei ordinare!

Titi Gutan 09-12-2012 - 08:45

Abureala Trasculescu a tinut! Acum e liber si asa va ramane.Toata mascarada a fost ca PSD sa pice ca fraierii in plasa intinsa de Las Masaverde .Au fost de acord sa-l arunce in gura balaurului pe Ion Stan. Se pare ca unii lideri ai PSD isi doreau sa scape de un incomod ce stie cam multe.Doar a fost seful comisiei SRI ! Conteaza ca un coleg de-al lor a fost amenintat de seful SRI ca de nu tace il va arunca in puscarie? Se pare ca nu.Conteaza ca acuzatiile aduse acestui lider PSD sunt tardive? Daca un dement te acuza ca in urma cu zece ani i-ai cerut spaga nu este la mintea cocosului ca este facatura? Acum,cine urmeaza dupa Stan? Dupa spusele mutilatului de ura ce ocupa fara drept Cotroceniul ,se pare ca Ponta o sa aiba surpriza vietii lui.Va fi arestat ca la gradinita a furat plastilina colegului ! Mai mult ca sigur ca PSD-istii,revoltati ,ii va ridica imunitatea.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult