Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Cătălin Chelu a fost eliberat

Cătălin Chelu a fost eliberat

scris de D.S.S.
8 afisari

Omul de afaceri Cătălin Chelu, acuzat că i-a dat mită un milion de euro fostului secretar de stat de la Interne, Dan Fătuloiu, a fost eliberat vineri seară. Chelu a stat aproximativ două luni în detenţie.

Catalin Chelu foto-Realitatea TV
Catalin Chelu foto-Realitatea TV

Cătălin Chelu a stat în închisoare două luni, dar în cele din urmă s-a decis judecarea lui în stare de libertate, în cazul de corupţie în care este implicat după ce i-ar fi promis fostului secretar de stat din cadrul MAI, Dan Fătuloiu, un milion de euro.

Magistraţii Curţii de Apel au menţinut decizia judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti de a-i judeca în stare de libertate pe toţi cei patru acuzaţi din dosar.

Practic este un dosar de provocare, şantaj şi înscenare. După data de 8 februarie am avut în sfârşit certitudinea că justiţia face justiţie şi într-adevăr îşi face datoria„,  a spus

Cătălin Chelu.

Decizia judecătorilor a venit şi după ce chestorul Dan Valentin Fătuloiu a declarat că nu a avut nicio relaţie de afaceri cu firmele lui Cătălin Chelu. Realitatea însă şi, mai ales, documentele l-au contrazis. Socrul, dar şi soţia lui Fătuloiu aveau cifre de afaceri enorme din contracte cu firmele lui Chelu.
La ieşirea din închisoare, Chelu a fost aşteptat de mai mulţi prieteni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult