Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Catalin Predoiu ia in calcul varianta supraimpozitarii bunurilor care nu pot fi justificate

Catalin Predoiu ia in calcul varianta supraimpozitarii bunurilor care nu pot fi justificate

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Ministrul Justitiei a avansat, sambata, in cadrul unei emisiuni TV, posibilitatea supraimpozitarii unor bunuri care nu pot fi justificate, in conditiile necesitatii adoptarii unei noi legi privind Agentia Nationala de Integritate care sa respecte atat decizia Curtii Constitutionale, cat si cerintele Comisiei Europene.

Potrivit Agerpres, el a spus ca reglementarile nu ar trebui sa fie cantonate din nou in zona confiscarii averilor, pentru ca sunt si alte masuri cum ar fi supraimpozitarea bunurilor care nu pot fi justificate.

Ministrul Justitiei a mentionat ca vede solutia unui nou proiect de lege ANI, justificand ca exista o multitudine de legi care reglementeaza conflictul de interese, incompatibilitatile si statutul demnitarilor si functionarilor.

Pe de alta parte, Predoiu a subliniat ca Romania nu este intr-o pozitie de inferioritate fata de celelalte state membre UE.

El a adaugat ca dificultati in domeniul Justitiei au toate statele membre ale Uniunii in functie de caracteristicile fiecaruia si ca Romania nu este singura cu probleme.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult