Catalin Voicu ramane in arest

scris de Ziua Veche
1 afisari

Senatorul Cătălin Voicu rămâne în arest preventiv, după ce judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins, miercuri, cererile de eliberare formulate de avocaţi şi luate în discuţie în urmă cu o zi.


Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie i-au audiat, marţi, pe senatorul Cătălin Voicu şi pe omul de afaceri Costel Căşuneanu timp de mai bine de şapte ore şi jumătate. După audierea celor doi, judecătorii instanţei supreme au mai dezbătut, timp de aproximativ două ore, două solicitări privind măsura arestării lui Cătălin Voicu, dar şi o cerere din oficiu privind legalitatea şi temeinicia menţinerii măsurii arestării preventive în cazul senatorului, informează Mediafax.

În cadrul acestor cereri, procurorul DNA a arătat că nu este de acord cu eliberarea senatorului, printre motive fiind şi faptul că declaraţiile lui Voicu şi ale lui Căşuneanu de marţi au contradicţii. Totodată, procurorul a mai susţinut că Voicu, în declaraţia sa, „a recunoscut că a cerut dosare, că s-a interesat despre dosare, că a preluat şi a înmânat mai departe hotărâri ale instanţei şi că a discutat cu un judecător despre situaţia juridică a dosarului unuia dintre inculpaţi”.

Procurorul a susţinut că, din acest punct de vedere, încă persistă pericolul pe care senatorul Voicu l-ar prezenta faţă de ordinea publică.

La finalul celor aproximativ 11 ore de dezbateri şi audieri, instanţa supremă a stabilit următorul termen în 12 ianuarie 2011.

0 comentariu

sorge 12-05-2010 - 16:18

In comertul cu arme cind devii incomod ,dispari de tot .
Prin ricoseu ,nu cumva ai calcat si alta tara pe bombeuri .
Unde ai vindut dumneata ,nu cumva ar fi fost alt ipotetic vinzator ?
Ca sa ti spun pe sleau ,nu cumva i ai suparat pe rusi ?
Romanii singuri ,nu faceau atita deranj .

Giuseppe Cocos 12-05-2010 - 16:30

Acest Naor si ce baiat cinstit. Doar n-a vrut sa dea spaga ca sa salveze locuitile de minca din indusytria de armament.

Viorica Ianc 12-05-2010 - 16:44

2001
Si amu suntem mai tarziu cu 9 ani !
Era sa zic… cu noua luni si o fatat purceua !
Grafologii pot sa se cruceasca la scrisul asta
manual. Toate aplecaturile sunt pe STANGA numai
R de la Radu este pe dreapta !!!
Am facut caligrafie, sa pot intelege Viorica de
la Coada VACII !

salut 12-05-2010 - 16:58

[quote name=”Viorica Ianc”] Grafologii pot sa se cruceasca la scrisul asta
manual. Toate aplecaturile sunt pe STANGA numai
R de la Radu este pe dreapta !!![/quote]

Interesanta observatie. Are vreo semnificate anume?

michael 12-05-2010 - 21:24

acest negustor de moarte ‘patriot” care
dorea numai binele Romaniei in ingimfarea
lui considera ca romanii sint idioti de fapt e tejgetar din tirg care vinde mate
la metru.de fapt face parte din jegul israelian de export.sa-i desfunde esapamentul la jilava in ritmuri de manele avindu-l vecin pe generalul voicu.

Victor Radulescu 12-05-2010 - 21:50

Toate manualele de grafologie (de la 1890 pana in prezent) dau ca definitie a scrisului inclinat spre stanga – „scrisul rasturnat” cu semnificatia: „tendinta de disimulare si falsitate”.
Puteti verifica afirmatia mea in manualul de grafologie din 1923 si cel mai recent al lui Andrei Athanasiu – v-am indicat 2 surse in limba romana. Daca doriti va pot indica si sursele franceze sau germane.

salut 12-05-2010 - 22:16

Mersi. Nu aveam nici cea mai mica idee.

caramache 13-05-2010 - 00:57

In prima poza Adina este pe perete.
In cea de a doua poza Adina a coborit de pe perete.
In cea de a treia poza Adina s-a apucat de facut poze.

maestrul 13-05-2010 - 07:06

in prima poza, sora-ta e pe perete
in cea de-a doua, sora-ta a coborat de pe perete
in fine, jos, te-ai apucat tu sa scrii pe aici. alte idei n-ai? iti place sa musti din fundul ziaristilor? ai o treaba cu fata asta tot timpul? hai ca stiu cine esti, un ziarist ratat ascuns dupa pseudonim. fa-ti de treaba. esti somer? n-ai somn?

caramache 14-05-2010 - 02:46

Maestre, va inteleg frustrarile si iubirea ascunsa in pept, dar tin sa va asigur ca va inselati profund: nu am nici-o sora !!!!
Maestre, va raspund cu toata placerea la intrebarile dvs. pertinente. Am si alte idei, dar nu pot sa nu scriu inspirat fiind de gogomaniile altora. Nu imi place sa musc din fundurile nimanui deoarece nu sunt un canibal precum dvs. Nu am o treaba tot timpul cu fata asta deoarece sunt foarte multumit cu alte pitzipoance.
Hai ca nu stii ! Nu am nici-o legatura cu presa – sunt un simplu cititor rasat.
Multumesc pentru indemn, dar nu doresc sa-mi fac treaba cu “fata asta” . Va deranjeaza? Nu sunt nici somer, si nici pensioner. Pe acilea am somn cit vreau: la gratar, pane, a la grec, deep fried, plachie, piftie, file afumat, etc.
P.S. Maestre va inteleg frustrarea ce-o aveti vazind-o pe fata asta aratindu-si farmecele necredinciosului Naor in loc sa-i arate nurii unui maestru chior.

maestrul 14-05-2010 - 06:33

nu esti rasta, esti ratat. zici ca nu poti sa nu scrii cand vezi gogomaniile altora. ei bine, te-ntreb si io ce scrisesi despre interviul asta si ce reiese din el? ca ziaristii nu si-au facut decat treaba si atat. iar de poze n-are sens sa te iei ca sint cat se poate de decente. esti doar rau intentionat si repet, musti de fund lumea. vezi-ti de pitzipoance, ca n-ai tu nas de altceva! PS: eram sigur ca vei raspunde ca n-ai nici o sora. inlocuieste-o cu alta ruda de-a ta.

caramache 14-05-2010 - 13:35

Mestere maistru, eu nu am afirmat ca sunt “rasta”. Sau nu esti in stare sa citesti, sau nu esti in stare sa pricepi.
Ziaristii NU si-au facut treaba ! Din doua una: ori interviul este publicat dupa NOUA ANI, ori este publicat pentru a doua oara.
P.S. Multumesc de sfat si indemn. Ghiceste cine-i ruda mea din foamelia ta….

usla 16-05-2010 - 05:23

Si daca lovind in S.N. lovim in armata israeliana, care, de fapt, conduce acesata tara ?! Aud ?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult