Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Cătălin Voicu rămâne în arest preventiv

Cătălin Voicu rămâne în arest preventiv

scris de Bogdan Crețu Roman
6 afisari

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au respins miercuri cererile de eliberare din arest preventiv şi de înlocuire a măsurii arestării cu obligaţia de a nu părăsi ţara formulate de senatorul Cătălin Voicu.

catalin voicuCătălin Voicu a cerut, miercuri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, să fie eliberat din arest preventiv, după ce au fost audiaţi patru martori din dosar. Avocaţii senatorului au invocat faptul că au fost audiaţi toţi inculpaţii, precum şi patru martori, cei mai importanţi, procesul aflându-se într-o stare avansată.

De asemenea, avocaţii lui Voicu au invocat faptul că acesta se află în arest preventiv de aproape 11 luni, timp în care nu şi-a mai văzut familia, arestul preventiv riscând să se transforme într-o pedeapsă anticipată.

Pe 21 mai 2010, procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a senatorului social-democrat Cătălin Voicu, acuzat de trafic de influenţă în formă continuată şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în legătură cu fapte de corupţie, în formă continuată.

2 comentarii

Morkova Vesela 10-02-2011 - 13:36

PENTRU CATALIN VOICU AR TREBUI SA FIM MAI MILOSI SI SA INCHIDEM UN OCHI !!! Numai apoi sa tragem.

Chiar inainte de pornirea procesului, pentru senatori, deputati, si functionari inalti de stat pusi in situatii de acestea degradante, trebuie chemata Beretta Stoeger sa le sopteasca la ureche „Drum bun si cale batuta”

STAN PATITU 11-02-2011 - 12:39

Cati ani poate sta un om la puscarie fara judecata?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult