Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Cazul atacului de la coafor: Şapte persoane audiate de procurori

Cazul atacului de la coafor: Şapte persoane audiate de procurori

scris de Marius Bâtcă
1 afisari

Mai multe persoane au fost audiate miercuri şi joi de procurori în cazul atacului armat petrecut în coaforul situat în zona Perla.

Gheorghe Vladan

Gheorghe Vladan

Procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au audiat în total, în cele două zile, şapte persoane.

Potrivit unui comunicat al PÎCCJ, în cauză, până în acest moment al cercetărilor, s-au constituit părţi civile două persoane vătămate şi, de asemenea, au fost solicitate prin adresă de la unitatea de coafor în care s-au petrecut evenimentele datele privind costurile reparaţiilor şi cele privind constituirea sau nu ca parte civilă în cauză. Sub acelaşi aspect, au fost solicitate cheltuielile de spitalizare.

La dosarul cauzei au fost comunicate o parte din foile de observaţie clinică ale persoanelor vătămate ce au fost internate, informează Agerpres.

În vederea efectuării expertizei medico-legale psihiatrice, dispuse în cauză de procurori, în scopul stabilirii discernământului autorului atacului, Gheorghe Vlădan, au fost transmise Institutului Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici” actele medicale ale inculpatului, de la internarea acestuia.

În atacul armat de la coafor, opt persoane au fost împuşcate. Dintre acestea două au decedat, iar şase au fost rănite. Gheorghe Vlădan, autorul atacului, a fost arestat pentru 29 de zile, pe 6 martie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult