Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Cazul prostituatelor de lux: cei doi proxeneti au fost eliberati

Cazul prostituatelor de lux: cei doi proxeneti au fost eliberati

scris de Ziua Veche
3 afisari

Curtea de Apel Bucureşti a decis eliberarea din arest a lui Ion Valeriu Tămârjan şi Relu Cornel Costan, acuzaţi de recrutarea a zeci de fete pe care le-au plasat ca prostituate de lux, sub paravanul unor agenţii de fotomodele, de serviciile lor beneficiind o serie de persoane publice, informează Mediafax.


Tribunalul Ialomiţa prelungise mandatele de arestare emise pe numele lui Tămârjan şi Costan, din mai, însă Curtea de Apel Bucureşti a admis, luni, contestaţiile celor doi, astfel că a dispus eliberarea lor.

În rechizitoriu sunt menţionaţi deputaţii PSD – Robert Negoiţă şi Nicolae Bănicioiu. Două dintre cele 80 de fete care au dat declaraţii în cadrul dosarului au menţionat numele lui Bănicioiu. Una a amintit faptul că acesta a participat la o excursie în mai multe ţări din Europa, unde l-au însoţit pe Robert Negoiţă şi câteva tinere aduse de unul dintre inculpaţii din dosar. O altă tânară povesteşte că Robert Negoiţă i-ar fi propus să întreţină acte sexuale plătite cu câţiva prieteni ai săi. Cei nominalizaţi sunt Nicolae Bănicioiu şi cântăreţul Adrian Enache.

Tribunalul Ialomiţa începe pe 24 noiembrie judecarea procesului în care patru barbaţi au fost acuzaţi de trafic de persoane după ce au recrutat 80 de fete pentru evenimente de modă, dar le-au plasat ca prostituate de lux.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult