Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Ce a declarat Mihai Stoica la ieşirea din penitenciar

Ce a declarat Mihai Stoica la ieşirea din penitenciar

scris de A.B.
9 afisari

Mihai Stoica a fost eliberat luni din inchisoare, dupa ce judecatorii au respins recursul formulat de DNA.
mihai stoicaLa iesire din penitenciar, Mihai Stoica a spus ca a trait astazi, la aflarea verdictului, emotii „ca la dubla cu Rapid din 2006”.
Fostul manager al Stelei ar vrea sa revina cat mai repede in fotbal, dar asta doar dupa ce instanta ii va spune clar ce interdictii are ca urmare a verdictului din 4 martie 2014.
„Am o pedeapsa complementara care nu imi interzice sa activez intr-un club de fotbal. Dar sunt anumite interdictii. Pana cand o instanta nu face precizari legate de asta, nu voi face niciun pas. Am trait astazi emotii ca la dubla cu Rapid din 2006. Deznodamantul a fost fericit, cum a fost si atunci. Am vazut mult fotbal dupa gratii, am avut timp. Am vazut inclusiv penalty-ul ratat de Messi ieri. Vreau sa merg sa imi vad parintii acum, iar cand intru in masina vreau sa il sun pe Gigi. Vreau sa ii multumesc pentru ca a pus mai presus de toate prietenia fata de mine si cuvantul dat. Voi fi cu el mereu”, a spus Mihai Stoica la iesirea din penitenciarul Jilava.
„Din clipa în care ajungi dincolo, îți imaginezi clipa în care ieși. A fost o perioadă în care am câștigat mult, paradoxal am pierdut și mai mult, sunt pe minus la acest moment, sper să ajung la zero în scurt timp. Ce-am câștigat? Am triat, așa, multe caractere, am câștigat prieteni și am câștigat, poate, echilibru. Am intrat cu multe defecte și calități la pușcărie, sper să fie ieșit numai cu calități”, a declarat Stoica la ieșirea din închisoare.

El a spus că l-a ajutat foarte mult adaptabilitatea cât a fost închis și că dorește să continue în instanță să ceară ridicarea pedepselor complementare primite în dosarul transferurilor din fotbal.

„Deocamdată, eu am o pedeapsă complementară, care nu-mi interzice să activez în cadrul unui club de fotbal, dar sunt anumite interdicții. Până când o instanță nu se va pronunța asupra acestei pedepse complementare, eu nu voi mai face niciun pas în direcția asta. Există proceduri legale pe care le voi urma”, a spus Mihai Stoica.

„Vreau să-mi văd părinții și acum, când mă sui în mașină, vreau să-l sun pe Gigi, deoarece el a făcut un gest cum doar el putea să facă, în sensul că a pus mai presus de situația financiară și de situația clubului la care ține atât de mult prietenia față de mine și cuvântul dat. Voi fi cu el mereu”, a adăugat fostul manager al Stelei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult