Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Ce au găsit polițiștii acasă la Gheorghe Popescu și frații Becali

Ce au găsit polițiștii acasă la Gheorghe Popescu și frații Becali

scris de C.S.
1 afisari

Poliţişti de la „Brigada Arme” au realizat percheziţii la casa lui Gică Popescu şi la locuinţele fraţilor Becali. Aceştia au fost condamnaţi recent la închisoare în „Dosarul Transferurilor”.

Arme găsite în casa fostului căpitan al naționalei.

Poliţiştii au confiscat arme de vânătoare pe care aceştia le deţineau în mod legal. Însă, potrivit legii, oamenii condamnaţi la închisoare cu executare nu pot avea la domiciliu puşti, pistoale sau cartuşe.

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv, marţi, la trei ani și o lună de închisoare cu executare pe fostul căpitan al naționalei, în dosarul transferurilor.

În același dosar au mai fost condamnaţi Goorge Copos, Cristi Borcea, fraţii Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu şi Gigi Neţoiu, în legătură cu efectuarea de tranzacţii ilegale la transferurile unor fotbalişti către cluburi din străinătate, ceea ce a produs un prejudiciu total de aproape 1,5 milioane de dolari în dauna statului şi de peste 10 milioane de dolari în dauna a patru cluburi de fotbal.

Politicieni, dar şi oameni din fotbal au cerut graţierea lui Gică Popescu.

1 comentariu

BULA 10-03-2014 - 08:21

Dar la tiganii din Strehaia cand fac razie, sa le ia kalasnikoavele si sacii cu grenade, pistoalele si iataganele ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult