Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Ce datorii au cei mai puternici judecatori din Romania

Ce datorii au cei mai puternici judecatori din Romania

scris de Doru Dragomir
10 afisari

Exista un proverb romanesc care spune ca cine castiga mult are si cheltuieli mari. Si, paradoxal, ajunge sa se inglodeze si in datorii. Iar cu cat veniturile sunt mai mari, cu atat mai umflate ajung sa fie si datoriile.

Da, acesta este un adevar general valabil, care nu tine cont de nationalitate, religie, etnie, etc. Iar acesta este si cazul celor mai puternici judecatori din Romania. A presedintilor de tribunale, mai exact. Econtext va arata ce datorii au presedintii tribunalelor din cele 41 de judete ale Romaniei.  Din cei 41 de judecatori, doar 32 au au datorii. Si, in total, datoriile acestora se ridica la aproape 2,5 milioane de euro. Ceea ce inseamna o medie de 59.520 de euro pe cap de judecator. Aproape cat un apartament de trei camere din Bucuresti, dintr-o zona mai periferica. Inca un lucru: am utilizat doar moneda euro pentru exprimarea datoriilor, echivaland sumele din alte valute. Datele sunt valabile pentru inceputul anului trecut.

Cel mai indatorat judecator din Romania este Mona Lisa Neagoe, presedintele Tribunalului Bucuresti. Cumulat, ea are datorii de aproape jumatate de milion de euro (412.240 euro). Doar de la o banca are contractat un credit de 400.000 de euro, pe care trebuie sa-l returneze pana in anul 2038. Pe a doua pozitie se situeaza tot o femeie, Carmen Preoteasa, presedinta Tribunalului Dolj. Dar datoriile sale sunt de aproape trei ori mai mici decat a liderului clasamentului. Ea trebuie sa dea inapoi suma de 145.750 de euro. La polul opus, cu cea mai redusa datorie, este tot o femeie: Alina Nicoleta Mioc. Ea conduce Tribunalul Brasov si are o datorie de circa 8 mii de euro. Dar iata cati bani datoreaza cei mai puternici judecatori din Romania:

1 comentariu

vasile 20-03-2012 - 15:38

nu am lacrimi,sa-i plang pe acesti mafioti ordinari.ma intreb nemernica de antoanela costache si cu seful ei procurorul wolf marian sintion ce datorii or avea.wolf a reusit sa-si plateasca chiria,SARACUTUL……doi ordinari ,pardon, doi extraordinari magistrati…..cu specimene ca ei,justitia isi recastiga,onoarea si credibilitatea.vai de noi si de neamul nostru….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS