Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Cercetare penală în cazul Ionuţ Anghel. Pe cine citează Parchetul?

Cercetare penală în cazul Ionuţ Anghel. Pe cine citează Parchetul?

scris de L.M.
5 afisari

Cercetare penală în cazul Ionuţ Anghel. Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anunţat că a dispus citarea mai multor persoane.

Cercetare penală în cazul Ionuţ Anghel. Pe cine citează Parchetul?

Cercetare penală în cazul Ionuţ Anghel. Pe cine citează Parchetul?

Procurori din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică au dispus citarea reprezentanţilor legali ai Administraţiei Domeniului Public al Sectorului 2, ai S.C. Tei Rezidenţial S.R.L. Bucureşti, precum şi a numitului Ciorăscu Constantin pentru a se prezenta la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea aducerii la cunoştinţă a învinuirii şi audierii în calitate de învinuiţi, în cauza având ca obiect decesul minorului Ionuţ Anghel, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, se afirmă într-un comunicat.

Pentru garantarea dreptului la apărare a învinuiţilor, alte date (inclusiv momentul audierii) nu pot fi făcute publice la acest moment.

2 comentarii

digital 27-09-2013 - 19:09

trebuia să-i citeze și pe ponta, oprescu și băsexu!
și pe ilici-iliescu!
ce plm, că toți au fost responsabili cu moartea copilului!

IngerAlbastru 28-09-2013 - 00:25

Ce rost are acest articol atunci … vinovatii nu se cunosc de public.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult