Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Cerere de graţiere în numele lui Becali, depusă la Preşedinţie

Cerere de graţiere în numele lui Becali, depusă la Preşedinţie

scris de M.I.
0 afisari

Avocatul Daniel Ionaşcu a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că a făcut o cerere de graţiere în numele lui Gigi Becali, care a fost depusă, probabil, de familia acestuia la Preşedinţie, după ce a fost semnată de mama finanţatorului FC Steaua.

Gigi Becali vrea sǎ fie gratiat

Daniel Ionaşcu a spus că, în cursul acestei săptămâni, Becali a solicitat echipei de avocaţi cu care lucrează că facă o cerere de graţiere, pentru a fi depusă la Preşedinţie.

Avocatul a precizat că a întocmit cererea, iar aceasta i-a fost prezentată lui Gigi Becali. Acesta a adăugat că cererea trebuia semnată de mama lui Gigi Becali şi depusă de familia acestuia la Preşedinţie.

„Cel mai probabil că Gigi Becali sau un membru al familiei acestuia a transmis cererea la Preşedinţie„, a mai spus Ionaşcu.

Gigi Becali îşi execută în continuare pedeapsa la Penitenciarul Bucureşti Jilava, după ce conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a decis ca cererea acestuia de transfer într-o altă unitate să fie reanalizată după finalizarea dosarelor pe care le are la instanţele din Capitală.

17 comentarii

HUMOR NEGRU 15-09-2013 - 08:57

CLANUL BECALI, A DISTRUS FOTBALUL ROMANESC. STAI ACOLO LA RACOARE UNDE ITI ESTE LOCUL, STEAUA MERGE BINE FARA TINE , HAHALERA CE ESTI.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 15-09-2013 - 10:53

Like’S !

Next STEEP: ADRISANTUL CERERI , a DISTRUS ,TARA !

PRIPON ,

TARA merge si fara PIAZAa -Rea !

CHIAR , va MERGE mai BINE !

UnUL 15-09-2013 - 15:49

„ANdrisantul” (dacă vrei să-l plagiezi pe conu Iancu!) cereriI (cu 2 i!!!) nu a distrus nimic, ci a salvat ce putea fi salvat.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 16-09-2013 - 08:53

DwE ,unde 3,14147ZdAlau metty stii tu loaitra bashista se vrea omul sa scrie?

De plagiat amintesti mereu , tocmai tu care conduci lucrari de doctorat, care aduc venituri ilicite fabuloase !

Dar , am o VESTE buna, aproape MINUNATA pentru tine!

Au aparut IMAGINI de la Tebea de ieri , cu …bhasitu urland ;

,,Sa vina PALINCA,sa vina berea, sa vina PALINCA !”

Iar oamenii strigau ;

Iesi afara JAVRA ORDINARA , Iesii …Maidanezule !

Era la masa cu bichonul castrat vasilica bleaga, intelectualul igas si alti PUSCARIABILI !

La CORUL de HUIDUIELI ,nu era ….antenili ,nici felixieni !

Erau doar OAMENI !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 16-09-2013 - 09:00

..președintele nu a avut parte de o primire prea călduroasă, acesta fiind huiduit. Oamenii au strigat „Jos Băsescu!”, „Hoțule!” și „Demisia!”.

Fluierături s-au auzit şi în momentul în care şeful statului a depus o coroană de flori. Preşedintele a afirmat, după depunerile de coroane la mormântul lui Avram Iancu, că acesta a luptat „pentru ieşirea din iobăgie şi pentru demnitatea naţională”.
„Să participăm ori de câte ori putem la ceremoniile care-l comemorează”, a afirmat Băsescu.

Pentru a salva însă aparențele și a masca baia de mulțime eșuată, Traian Băsescu nu s-a lăsat și, deși huiduit de mulțime, s-a îndreptat după ceremonia oficială în zona amenajată pentru târg.

Protejat de un scut uman format din protectori ai președintelui, acesta a ajuns într-o zonă „securizată” unde a răspuns invitației de a se așeza la masă, la cort.

A fost momentul în care Traian Băsescu și-a exersat gesturile electorale arătându-se extrem de vesel, deloc afectat de cei care îl contestă.

“Aproape de oameni”, afabil cu cei care au vrut o poză cu el ori și-au dorit un dialog, Băsescu a reușit să transforme o ceremonie în adevărat bâlci.

Huiduielile nu au încetat însă, se puteau auzi încă oamenii strigând „Demisia!”, „Tu ai distrus CFR-ul!”…”

SCELERATULE , ia-ti jos OCHELARII de CAL !

UnUL 16-09-2013 - 15:04

La Țebea, în județul Hunedoara, fief PSD-ist, au răcnit contra președintelui câțiva zăltați și câțiva mercenari; majoritatea l-au aplaudat și s-au fotografiat cu el.

UnUL 16-09-2013 - 15:02

Parpangheluț, tu ori ești total idiot, ori total paralel cu învățământul superior. În primul rând nu toate cadrele didactice universitare au dreptul de a conduce doctorate. În al doilea rând, în cazul conducătorilor de doctorat, această activitate intră în normă și nu aduce niciun ban suplimentar, darmite „venituri fabuloase”. (Dacă însă te referi la șpagă, te anunț nu am practicat niciodată acest „sport”, și că, oricum, el este destul de puțin răspândit în Ardeal, unde în general oamenii sunt mult mai cinstiți și mai corecți decât la voi în „Miticia”! )

ValVerde 16-09-2013 - 15:05

„Parpangheluț, tu ori ești total idiot, ori total paralel cu învățământul superior”

===

De ce n-ar putea fi amindoua in acelasi timp ?
Nu cred ca se exclud reciproc.

mircea 16-09-2013 - 16:02

bine,ca tu si toate loazale cinstite murdariti romania cu zoaie,toti cinstitii sunt din ardeal,cultura de de mult de cand erati slugi la imperiu.Acolo ati invatat su furati in haita.Aceasta se vede in imaginea Romaniei in ultimii 9 ani de cand sunteti la carmuirea tarii.Fa o mica comparatie inte imaginea si identitatea Romaniei Din2004 si 2013 .Nu ati fost in stare sa accedeti in SENGHEN

Antibasistul 16-09-2013 - 17:02

Sa fim seriosi, numai cretinii pot crede ca acest retardat portar basist UnUL ar fi profesor universitar, e doar propagandist basist! Atit!

UnUL 16-09-2013 - 18:06

Mirciulică, eroare : de la Austrieci am învățat să NU furăm; voi ați învățați să furați de la celălalt imperiu – cel otoman. (Nu uita că nicio limbă nu are atâtea sinonime pentru corupție – toate de origine turcă : bacșiș, șpagă, peșcheș, etc.)
P.S. La cine te referi când spui . „în ultimii 9 ani de când sunteți la cârmuirea țării…”? Niciun partid cu excepția PSD-ului nu a stat 9 ani la cârmuire.

UnUL 16-09-2013 - 18:06

Bășinel, crede ce vrei. Cui naiba îi pasă de ce crezi tu?

Antibasistul 16-09-2013 - 20:43

IO NU cred, io-s SUGUR ca UnUL E UN IMENS gunoi uman ca toți basistii!

UnUL 16-09-2013 - 20:45

Ești SUGUR sau ești STRUGUR, Bășinel?

mircea 16-09-2013 - 19:29

ai ca nu stii nici sa citesti,esti un produs la fel ca basescu,tacsu 4 clase,masa croitoreasa si acu se da si inginer ,asa cum te dai si tu mare alfabetizat

UnUL 16-09-2013 - 19:32

Mircioiulică, postarea ta nu are legătură cu nimic din ce precede; nu-i așa că te-ai trezit vorbind singur?

UnUL 16-09-2013 - 19:33

Scuze : „Mirciulică”

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult