Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Chitac lasat a sasea oara in libertate din motive medicale

Chitac lasat a sasea oara in libertate din motive medicale

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Fostul general Mihai Chitac va fi pus in libertate incepand de joi pentru patru luni, ca urmare a deciziei Tribunalului Militar Teritorial Bucuresti, a afirmat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Spital Bucuresti-Jilava, Daniela Popescu.

Ea a mentionat ca in cazul lui Chitac aceasta constituie a sasea intrerupere a executarii pedepsei pe motive medicale.

„Momentan Mihai Chitac nu se afla in Penitenciarul Spital Bucuresti-Jilava. (…) Din 31 august este internat intr-un spital din reteaua Ministerului Sanatatii in sectia neurochirurgie”, a declarat Daniela Popescu.

Ea a precizat ca fostul general se afla in spital pentru o afectiune neurochirurgicala depistata in timpul spitalizarii in Penitenciarul Spital Bucuresti-Jilava.

„Acum colegii mei fac procedura de eliberare, pe care i-o vor aduce la cunostinta, dupa ce va fi pus in libertate personalul pe care-l avem pentru paza si supraveghere se retrage de acolo, iar Chitac va fi liber”, a adaugat Daniela Popescu.

Completul de noua judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie a decis, pe 15 octombrie 2008, condamnarea la 15 ani de inchisoare si degradare militara a generalilor in rezerva Victor Atanasie Stanculescu si Mihai Chitac, in dosarul Revolutiei de la Timisoara, pentru omor deosebit de grav.

0 comentariu

Rasputin 10-05-2010 - 15:10

…dovedesc ca sunt o adunătură de tîlhari.
Litigiul trebuie să fie din nou rezolvat la Haga.
Cu hoţii nu pot exista negocieri.
România nu trebuie să accepte integrarea ucrainei, decît atunci cînd teritoriile Româneşti vor fi retrocedate stăpînilor de drept.

stefi 10-05-2010 - 16:11

un ciomag mare la indemina!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult