Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Cine se teme de “Nana Club”?

Cine se teme de “Nana Club”?

scris de Roland Catalin Pena
9 afisari

După mai multe luni în care a stat, dosarul de trafic de persoane “Nana Club” va apărea pe masa judecătorilor Curţii de Apel.

Natalia Strechi este patroana Nana Club

foto: Gazeta de Cluj

Termenul este fixat pentru data de 7 aprilie. La acest termen se va decide dacă urmează noi audieri sau dacă procesul poate continua cu cercetările deja efectuate.

Procurorii DIICOT au reuşit “recordul” negativ de a bloca un dosar mai bine de 5 luni. În noiembrie anul trecut, Tribunalul Cluj a decis trimiterea dosarului pentru refacerea urmăririi penale, iar de atunci procesul a fost pus pe linie moartă, scrie Gazeta de Cluj.

(…)

Adevărul despre Nana

Puţine persoane ştiu că Natalia Strechi, învinuită în dosarul de trafic de persoane şi prostituţie unde au fost chemaţi ca martori personalităţi importante din protipendada Clujului, a lucrat şi la stat. Între 2000 şi 2001, ea a fost angajată la Univers T, o societate aflată în administrarea Consiliului Judeţean Cluj, pe postul de dansatoare. Însă, pentru că remuneraţia era mică, Strechi a ales să plece în Ţara Soarelui Răsare.

Conform anchetatorilor, în anul 2001, Natalia Strechi a plecat în Japonia pentru a practica dansul şi prostituţia, iar cu banii strânşi ea a revenit la Cluj pentru a deschide vestitul “Nana Club”. Barul a fost deschis în 2004 şi avea patru angajaţi, cifră care coincide cu descoperirile procurorilor care, iniţial, au acuzat-o pe Natalia Strechi că a traficat patru persoane care practicau prostituţia.

“Nichifor Corneliu Marius şi Strechi Natalia recrutează tinere, minore, pentru a se prostitua. Tinerii întreţin relaţii sexuale cu diferiţi clienţi ai barului în schimbul sumelor încasate de Strechi. Între 2004 şi 2005, administratorul Nana Club (Natalia Strechi, n.red) a recrutat patru fete, pentru a practica prostituţia, prin intermediul lui Grigore Dorian, de pe urma plasării fetelor obţinând 300 de dolari lunar pentru firma sa. Începând cu 2004, Strechi a organizat un bordel clandestin care funcţiona în incinta barului. Aceasta a organizat un grup care se ocupa de administrarea activităţilor de prostituţie. În cadrul grupului, fiecare dintre membri are anumite atribuţii, unii racolând tinere, majoritatea minore, sub pretextul angajării lor ca dansatoare, iar alţii intermediind legătura dintre tinere care fie oferă servicii sexuale fie sunt obligate să facă acest lucru. Accesul în bar se face pe baza recomandării unuia dintre clienţii mai vechi şi utilizarea unei parole care se schimbă săptămânal”, arată procurorii în rechizitoriul întocmit. (…)

Citeşte articolul integral pe Gazeta de Cluj

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult