Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Colegii lui Boc, sefi in Justitie

Colegii lui Boc, sefi in Justitie

scris de Ziua Veche
4 afisari

Atunci când Emil Boc nu este chemat în biroul preşedintelui, sau când nu se gândeşte regulamentar, la soţia lui, ori la pectoralii Simonei Senzual când trage de fiare lânga ea, primul ministru al României, al doilea dintre cei mai importanţi oameni din stat, se gândeşte la foştii lui colegi de facultate.


De la Laura Codruţa Kovesi, Procurorul General al României, trecând prin Crin Bologa, fostul şef al DNA Cluj, şi până la şefii de Instanţe şi Parchete, toţi au fost colegi de facultate cu Emil Boc în promoţia ’91-’95 a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca.

Chiar dacă pare greu de crezut, în România exista Legea răspunderii ministeriale prin care se poate trage la răspundere un ministru care a luat decizii greşite. Însă, cel puţin Emil Boc nu ar trebui să îşi facă griji în această privinţă pentru că o serie de parchete şi instanţe sunt conduse de foştii lui colegi de clasă. Circa 20 dintre foştii colegi de-ai lui Boc de la Facultatea de Drept sunt judecători şi procurori.

Unul dintre foştii colegi de facultate de-ai primului ministru este celebrul procuror Marius Foitos. Împreună cu alţi doi colegi (Iuliu Molcuţ şi Gheorghe Stan) de la Parchetul General, Foitos l-a „spălat” pe Ion Iliescu de acuzaţiile care i s-au adus vizavi de implicarea lui în crimele care au avut loc la Revoluţia din 1989. Pentru o mare perioada de timp, cei trei procurori care s-au ocupat de acest caz nu au administrat nici o proba în acest caz.

Citeşte articolul integral aici

0 comentariu

Dandanache 12-05-2010 - 17:19

REDUCEREA GUVERNULUI, CA LA BUDAPESTA, CU DOAR 7-8 MINISTERE, FARA ACELA A LUI ELENA UDREA ASIHURA BANII NECESARI TRECERII ACESTUI IMPAS.

jan dinu 12-05-2010 - 23:59

Au ieshi iar la cershit …
Cind au sfirshit de manglit …
De ANI n-au auzit …
Comunismul i-a timpit !!

JDUSA

un crestin 13-05-2010 - 04:10

Ca in Legea Veche: mieii de jertfa – copiii si pensionarii ispasesc pacatele talharilor dinlauntru si dinafara…

Un socialist convins 13-05-2010 - 04:16

Criza economica din Romania se va rezolva prin
nasterea PARTIDULUI SOCIALIST ROMAN, care
va avea la baza MATERIALISMUL DIALECTIC.
Capitalismul este vechi, putred, si a intrat in
dezintegrare. SOCIALISMUL va fii viitorul de aur
al omenirii. Senmeaza Peter Babus, USA
E-mail:bpeter16@att.net

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult