Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Comisarul Soric a lipsit de la cercetarea prealabila a MAI

Comisarul Soric a lipsit de la cercetarea prealabila a MAI

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Fostul şef al Inspectoratului de Poliţie, Aurelian Şoric, a ”lipsit din motive obiective” de la cercetarea prealabilă a Ministerul Administraţiei şi Internelor, au declarat pentru Agerpres surse MAI.  Conform acestora, în cazul fostului şef al IPJ Neamţ, Aurelian Şoric, a fost demarată o cercetare prealabilă la nivelul instituţiei.


Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a dispus, la 18 noiembrie, începerea cercetării prealabile faţă de comisarul şef de poliţie Şoric-Vasea Aurelian, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, pentru afirmaţiile publice şi conduita profesională ale acestuia.

Fostul şef al IPJ Neamţ Aurelian Şoric a avut o comportare necorespunzătoare, rezultând din declaraţiile făcute şi atitudinea adoptată faţă de reprezentanţii presei şi procurori din România, prin care a adus grave atingeri prestigiului instituţiei MAI, Poliţiei Române şi IPJ Neamţ, a declara la 25 noiembrie, chestorul de poliţie Aurel Vlădulescu, cu ocazia prezentării raportului Corpului de Control. El a precizat că prin comportarea sa necorespunzătoare acesta a adus ”atingere onoarei, probităţii profesionale a poliţistului şi prestigiului instituţiei” şi că, având în vedere concluziile rezultate, ministru Traian Igaş a dispus sesizarea Consiliului Superior de disciplină din I.G.P.R. pentru judecarea ofiţerului.

0 comentariu

Nelu lu Barosanu 15-05-2010 - 07:54

văz că unii sînt aşa de cretini încît au descoperit că Obama ar fi….marxist. Te cruceşti cîtă prostie zace în unii!
Autorul articolului are dreptate. De ce să îl înjurăm acum pe Base? Era de aşteptat aşa ceva. Eu am spus de mult că nu se pot lua bani cu împrumut la nesfîrşit. Base nici nu e vinovat. Poţi să schimbi 7 preşedinţi, 1.000 de miniştri, să bagi prin rotaţie la guvernare 7 partide. Tot aşa va merge, adică prost stre catastrofă. Chestiunea nu ţine de oameni ci de sistem. În capitalism unii sînt disciminaţi pozitiv , adică ajutaţi mai mult decît merită, iar alţii sînt disciminaţi negativ, adică li se ia tot ce se poate lua.Aşa aţi ajuns ţară bananieră.

Nelu lu Barosanu 15-05-2010 - 08:06

acu văz la unii „pricepuţi” că naganul ar fi fost arma preferată a comisarilor politici sovietici. Chiar aş vrea să văd o reconstituire: un bărbat îmbrăcat cu hainele unui comisar şi cu un nagan la brîu. Cred că rîzi de te strici.
Naganul a fost un revolver foarte mare. Este acela care mergea cu cartuşe mari şi avea încărcătorul în faţa trăgaciului. Nu avea butoi !Nu a fost preferatul comisarilor ci al militarilor de la cavalerie; ca armă suplimentară.

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult