Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Comisia Călărași: Terenul de la Nana, înregistrat de consilierul Adrian Rădulescu

Comisia Călărași: Terenul de la Nana, înregistrat de consilierul Adrian Rădulescu

scris de C.S.
5 afisari

Comisia Călărași a descoperit noi detalii în dosarul terenului cumpărat de Ioana Băsescu. Astfel, cel care a înregistrat proprietatea la Registrul Agricol al Primăriei din Nana ar fi nimeni altul decât Adrian Rădulescu, consilier prezidențial.

Chestionată când a aflat că respectivul teren de la Nana a fost cumpărat de Ioana Băsescu, secretara a spus că era normal să afle acest lucru, pentru că fiecare om care îşi cumpără o suprafaţă de teren vine la primărie să declare, la fel ca fiecare bun.

Consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu este cel care a înregistrat terenul Ioanei Băsescu. (foto: cotidianul.ro)

„El (Adrian Rădulescu – n.r.) nici nu a venit la mine, el, pur şi simplu, a venit, a adus nişte documente la Registrul agricol. Cu mine nu s-a întâlnit, nu m-a văzut. Cel de la Registrul agricol era firesc să îmi spună: la poziţia «x» s-a înregistrat doamna Ioana Băsescu cu suprafaţa de. A adus documentele domnul. La un moment dat, când avem nevoie să facem nişte situaţii, discutăm şi noi pe marginea acelor lucruri”, a declarat Tudoriţa Nicolae.

„Am aflat când a venit la primărie să îl declare, la Registrul agricol, nu la mine. Nu în momentul acela, când facem câte o situaţie. Avem de transmis ceva şi e firesc că trebuia să văd”, a explicat Nicolae.

Întrebată dacă a fost contactată vreodată de consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu, ea a infirmat această informaţie.

9 comentarii

salut 21-01-2014 - 15:39

Adica „un biet consilier prezidential”, platit intamplator cu cateva mii de dolari din taxele cetatenilor…functie importanta, deh
….se ocupa sa-i faca servicii fiicei jigodiei ce-si spune presedinte.

Ca d’aia platesc taxe si impozite romanii, sa-i menajeze neuronasul proastei satului ca doar e fiica de presedinte !

noroc luminita 21-01-2014 - 15:53

Formidabil d-le ce descoperire senzationala! Extraordinar ce veste! Cum??? Consilier prezidential????? Nu se poate! Pai cum si-a permis d-le! Trebuia sa trimita portarul sau omul de serviciu! Nu, nu se poate! Jos cu el! Cum si-a permis asa ceva presedintele tarii? Vai de capul vostru antenistilor care stati cu ochii numai la televiziunile securistului.Bine va fac ce va fac.Necazul este ca sufera tot poporul inclusiv cei care nu i-au votat nici pe adormit nici pe plagiator.

salut 21-01-2014 - 21:16

Dupa parerea asteia e normal ca presedintele sa angajeze consilieri pe bani publici care sa-i ajute fata – in privat. „Ca doar nu era sa trimita portaru’ ”

Iar basistii numesc asta democratie si stat de drept ! Si tot Ponta e vinovat. Ca „a plagiat” acum 15 ani.

Dumnezeule, ce haos e in capul astora !

urbos 21-01-2014 - 22:02

Nici pe portar n-avea voie sa-l trimita ma avortonule.

pathfinder 21-01-2014 - 16:19

Daca e asa atunci e nasol pentru Basescul.
Sa vedem ce are de spus…

salut 21-01-2014 - 21:19

NU-MI VINE SA CRED !

Ma Rujatule, chiar tu ai scris asta? Ma, Rujatule, e prima scanteie de inteligenta de cand esti pe forumul asta. Ma Rujatule, tu n-oi fi cumva „veriga lipsa” pe care o tot cauta astia?

salut 21-01-2014 - 22:10

Rujatu’ nu mai iese o saptamana. Daca se prind astia ce a scris mai sus, o sa-si ia poola in brate, nu salariul !

hahaha

pathfinder 21-01-2014 - 23:03

O saptamana?!?
Iar nu ai inteles nimic.
Croseteaza acolo…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-01-2014 - 16:33

…mi swe pare , korect !
Consilieru Prezidential este persoana ceeeeeeeeeeeea mai competenta ,
Sa faca SERVICI la Nivel INALT !
Nu este platit din BUGET / sa TRAITZI !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult