Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Concluzia Parchetului. Mădălina Manole s-a sinucis

Concluzia Parchetului. Mădălina Manole s-a sinucis

scris de C.P.
2 afisari

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus neînceperea urmăririi penale împotriva vreunei persoane în dosarul privind decesul artistei Mădălina Manole.

Madalina Manole nu a fost omorata„Prin rezoluţia din data de 19 ianuarie a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, s-a dispus neînceperea urmăririi penale pentru infracţiunea de omor, prevăzută de art. 174 din Codul Penal, întrucât decesul numitei Magdalena Anca Mircea (Mădălina Manole) nu a fost consecinţa vreunei fapte prevăzute de legea penală”, se arată într-un comunicat al Parchetului, transmis joi Agerpres.

Potrivit raportului de autopsie medico-legală, întocmit de Serviciul de Medicină Legală Ilfov, moartea artistei a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute consecutivă intoxicaţiei cu carbofuran.

Carbofuranul este o pulbere de culoare albă, fără miros, foarte puţin solubilă în apă, care se condiţionează sub formă de suspensie în apă, la care se adaugă un colorant roz pentru marcare (atenţionare), fiind substanţa activă a pesticidului Furadan.

Parchetul mai precizează că s-a dispus continuarea cercetărilor faţă de inculpatul U. S. C., pentru infracţiunea de trafic de substanţe toxice.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult