Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Închisoare cu executare pentru fostul director Termoelectrica

Închisoare cu executare pentru fostul director Termoelectrica

scris de C.S.
5 afisari

Fostul director Termoelectrica, Ioan Ungureanu a fost condamnat la patru ani și opt luni de închisoare în dosarul frudării mai multor companii cu peste 23 milioane de euro, pedeapsă cu executare.

Fostul director Termoelectrica, Ioan Ungureanu, a fost condamnat la cinci de închisoare cu executare.

Curtea de Apel București a dispus încarcerarea lui Ungureanu pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, în vederea obținerii de foloase materiale în nume propriu, cu consecințe deosebit de grave, în formă continuată şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni.

În același dosar au fost condamnați executorul judecătoresc Dragoș Paul Rocoșanu și Benone Ovidiu Voicu, de la Baroul București. Aceștia au primit pedepse de 5 ani de închisoare cu executare, pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, fals intelectual, uz de fals, asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, abuz în serviciu.

Ceilalți inculpați implicați în dosarul fraudelor, Ioan Daniel Ionaş, Sava Tipa, Elena Livia Roată, Valentin Manolache, Răzvan-Mircea Crivei și Adrian Drăghici, au fost condamnați, fiecare, la câte trei ani de închisoare cu suspendare.

Magistraţii Curții de Apel București îi mai obligă pe Ungureanu, Rocoşanu, Voicu, Manolache şi Drăghici la plăți compensatorii în valoare de 8.189.285 de lei, plus dobânzile legale aferente, către SC Termoelectrica SA, precum și la achitarea sumei de 78.654.017,04 lei, plus dobânzile legale aferente, cu titlu de despăgubiri civile către SC Electrica SA.

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 17-12-2013 - 16:57

Fostul director , a fost sprijinit de PDL , v . bleaga si i. olteanu (broscariul) , se schimba kalimera domnilor !
Si de cand in C C , a fost introdus o noua scula , gata cu suprematia , OPARITULUI!
La investitura , a fost desfigurat , si rictusul fetzei a fost necontrolat !

G A T A !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult