Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei UPDATE – Consilierul lui Liviu Dragnea, audiat la DIICOT

UPDATE – Consilierul lui Liviu Dragnea, audiat la DIICOT

scris de A.B.
18 afisari

UPDATE – Paul Ionescu, consilier al preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a fost audiat luni la DIICOT, timp de aproape o oră şi jumătate. La ieşire, Paul Ionescu a declarat că are calitatea de martor, iar dosarul în care a fost citat nu ţine de zona politică.

„Nu este un dosar din zona politică, din zona parlamentară. Este un dosar din viaţa mea privată. Am calitatea de martor”, a declarat Paul Ionescu la ieşirea din sediul DIICOT.

El a stat aproximativ o oră şi jumătate în faţa procurorilor.

Consilierul lui Dragnea nu a vrut să dea detalii în ceea ce priveşte cauza dosarului.

„Nu vă pot da niciun detaliu din acest dosar. Dosarul nu e din zona politică sau parlamentară. Nu pot să dau detalii”, le-a spus el jurnaliştilor.

Paul Ionescu, consilier al preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, s-a prezentat, luni dimineaţă, la sediul DIICOT pentru audieri.

Paul Ionescu a ajuns la DIICOT pentru a da declaraţii într-un dosar instrumentat de Direcţie.

Surse judiciare au declarat pentru agenţia de presă Mediafax că audierea lui Paul Ionescu la sediul DIICOT nu are legătură cu dosarul în care s-a început urmărirea penală in rem pentru infracţiuni de înaltă trădare şi divulgarea secretului care periclitează securitatea naţională în cazul plângerii depuse de Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă. Paul Ionescu a făcut parte din delegaţia care l-a însoţit pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în vizita din Israel.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult