Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Construcția Cluj Arena, luată la puricat de oamenii lui Ponta

Construcția Cluj Arena, luată la puricat de oamenii lui Ponta

scris de A.P.
3 afisari

Corpul de control al premierului Victor Ponta efectuează în aceste zile o verificare la Consiliul Județean Cluj privind construcția Cluj Arena și modul în care au fost cheltuiți cei 60 de milioane de lei alocați de Guvern.

Victor Ponta ia la puricat Cluj Arena.

Potrivit vicepreședintelui CJ Cluj, Vakar Istvan, cei doi membri ai echipei de control au primit marți acces la toate documentele pe care le-au cerut. Ei verifică o serie de acte care se referă la modul în care a fost cheltuită suma de 60 de milioane de lei pe care Guvernul a alocat-o pentru proiectul Cluj Arena în 2010.

Construirea stadionului Cluj Arena a început în 2009, iar inaugurarea a avut loc în 1 octombrie 2011 în prezența premierului de atunci, Emil Boc, a ministrului Dezvoltării Regionale și Turismului, Elena Udrea și a președintelui CJ Cluj, Alin Tișe. Proiectul a avut o valoare de 44 de milioane de euro.

Cluj Arena are 30.335 de locuri, dintre care 32 de locuri pentru persoane cu dizabilități locomotorii. Stadionul dispune de o pistă de atletism cu 8 culoare și de încă o pistă amenajată sub tribune, cu 4 culoare și de 80 de metri lungime.

Arena are de asemenea și două tabele electronice de 60 mp, 303 locuri de parcare la subsol, 102 camere de supraveghere, o instalație de iluminare nocturnă cu patru trepte și putere de până la 3.000 de lucși.

Proiectul a fost realizat astfel încât stadionul să corespundă celor mai noi standarde, de la acel moment, ale UEFA și FIFA. Cluj Arena a fost construit pe locul fostului stadion „Ion Moina”.

4 comentarii

digital 05-08-2014 - 20:14

boc, tișe, udrea….!
persoane cu dizabilități și lucși….!
hahaha!

UnUL 05-08-2014 - 21:51

Degețelul moroșan
E și bou, e și golan
Și împroașcă cu rahat
De tot forul l-a spurcat

Ionel 05-08-2014 - 22:32

Sa aplice sharia. E cea mai buna lege pentru basisti.

jan dinu 05-08-2014 - 22:46

Mah potaie ,mah Potaie
TU meriti lovit in coaie
Prea mult ai furat
Tot ce-ai shterpelit din stat
NUmai ai nicio salvare
Shi tu mergi ani la racoare !
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult