Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Corpul de Control al IGPF verifica actele de studii ale politistilor vasluieni

Corpul de Control al IGPF verifica actele de studii ale politistilor vasluieni

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Corpul de Control al Inspectorului General al Politiei de Frontiera Romane a demarat o actiune de control la Inspectoratul Judetean al Politiei de Frontiera (IJPF) Vaslui, unde verifica actele de studii in baza carora s-au angajat zeci de politisti din institutie, existand suspiciuni ca unele dintre aceste documente ar fi false, informeaza Agerpres.


In vizorul comisiei de control au intrat 40 de politisti de frontiera despre care se presupune ca s-au angajat in sistem folosindu-se de acte de studiu false.

Pana la aceasta data, patru politisti de frontiera au fost deja condamnati de judecatori, dovedindu-se ca diplomele de bacalaureat in baza carora s-au angajat sunt false.

De asemenea, procurorii huseni au finalizat in cursul saptamanii trecute cercetarile in cazul unui alt politist angajat in baza unor acte scolare falsificate. Ca si in cazul celor patru, el a facut rost de documente din Republica Moldova din care reiesea faptul ca ar fi absolvit doua clase liceale la Chisinau.

Potrivit anchetatorilor, politistii de frontiera au recurs la aceasta metoda in anul 2006, cand posturile de sergent din cadrul IJPF Vaslui au fost transformate in posturi de agent. Pentru a ocupa noile functii, sergentii au fost obligati sa aiba minimum de studii liceale. Multi dintre ei erau absolventi de opt clase sau scoli profesionale.

IGPF, corp control, verifica, actele, studii, angajat, politisti, false, justitie

0 comentariu

briel 13-05-2010 - 02:41

ha ha ha si iarasi ha ha

Doamna de la etajul #14,

Noi nu vorbim despre acelasi Dumnezeu. Eu am vorbit despre cel din Vechiul Testament, oarecum ascuns, si despre Cel aratat.

Dv. in mod clar va referiti la un d-zeu energetic care trimite unde de frecventa inalta, benefice, pozitive si zglobii, ce te fac sa iubesti totul si sa razi prosteste 🙂

Energia lui Dumnezeu este necreata, de nemasurat, de nepus in evidenta cu nici un aparat, fara frecventa, lungime de unda si alte bazaconii. Doamne pazeste … puneti mana pe o Filocalie si asezati clar lucrurile in minte, macar la nivel teoretic.

Altfel, prezentarea dv. este un amestec de adevar si fals destul de maiastru, dar de care nu va banuiesc personal, ci mai degraba ca v-a cucerit pur si simplu.

Intr-adevar, frica este un pacat.

Jane am luat nota de comentariul tau 🙂

Béres Katalin 17-05-2010 - 07:22

Mulţumesc lui BRIEL de reacţia arătată de cometariul meu. E clar că nu vb.acelaşi „limbă”: eu fiind „creştină” trăiesc zi de zi NOUL TESTAMENT, aşa cum m-a învăţat Cristos şi nu încerc să scot ochiul ptr. ochi cum era la modă în Vechiul Testament. Nu doresc să vă critic în nici un caz, dar nu lasaţi ca problemele de zi cu zi să vă copleşească în acest fel! E păcat, ptr. că cred că sunteţi un om bun! Doream doar să arăt că nu suntem toţi la fel şi Dnezeu care s-a arătat deja omenirii prin FIUL său doreşte să ne înveţe să fim iubitori cu toţi!
În cea ce priveşte „forma” lui Dnezeu: el este energie, copac, om, sau orice fiindcă el este pretutindeni,şi aceste lucruri sunt „măsurabile”. (Inclusiv frecvenţa gândurilor pot fi măsurate!Eu asta am dorit să explic, doar nu am reuşit !)
Singurul loc unde putem „înţelege” ce vrea Dnezeu cu noi, de la noi, este INIMA NOASTRĂ (şi aici vb doar de spirit, suflet). Şi atunci intervine lupta între Creator şi Creaţie, bine şi rău, alb şi negru, material şi spirit. Dualialitatea.
Tot ce am scris poate fii foarte ilogic şi de neînteles ptr. DVS, dar ideea e că a început un proces în care toţi avem ceva de dat din noi: astfel cred că peste puţin timp veţi percepe şi DVS. lucrurile mai altfel decît până acuma. Ideea e să gîndim conştient…
Doresc la toată lumea o săptămână frumoasă.

Florin ghinea 22-05-2010 - 10:02

Domnule, briel ca si dl.jan va adresati de parca suntei in reclama de la Unirea: „Dorele! mai da un paharel…” si mai sunteti si pe langa subiect. Incercati altceva pe intelesul dvs.pentru ca nu toata lumea este proasta si natafleata cu crede dl. jan.Fiecare are experienta lui, va rog sa nu jigniti oamenii pe care nici macar nu-i cunoasteti.

1 2

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult