Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Crima de la Giurgiu. Agresorul declară recurs

Crima de la Giurgiu. Agresorul declară recurs

scris de C.P.
4 afisari

Agresorul care l-a lovit pe baschetbalistul american Hardy Chauncey într-un club de noapte din municipiul Giurgiu a declarat recurs.

El urmează să îşi susţină motivaţia în faţa instanţei superioare de judecată în momentul în care va fi judecat cazul. ‘El a spus că declară recurs urmând ca acesta să fie susţinut şi formulat în momentul în care se va judeca cazul la Curtea de Apel Bucureşti’, a declarat marţi pentru Agerpres, avocatul Emil Vucă, care-l apară pe cel care l-a lovit pe baschetbalistul american. Avocatul a adăugat că nu cunoaşte data la care va fi judecat cazul.

Principalul suspect în cazul agresiunii care a dus la decesul baschetbalistului american Hardy Chauncey s-a predat Poliţiei din Giurgiu, luni dimineaţă, fiind reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore de procurori, sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri şi lovituri cauzatoare de moarte. Suspectul, George Ionuţ Tănăsoaia, de 25 de ani din Giurgiu, a fost dus în arestul Poliţiei Judeţene Giurgiu.Ulterior el a fost prezentat magistraţilor Tribunalului Giurgiu care i-au dat mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

1 comentariu

Ereticul 12-10-2011 - 00:47

Pe scurt: un tigan a omorat un negru. Nu vad de ce atata tevatura.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult