Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Cristi Tabara a fost audiat de politie. Minora a relatat in detaliu cum ar fi fost abuzata

Cristi Tabara a fost audiat de politie. Minora a relatat in detaliu cum ar fi fost abuzata

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Realizatorul de televiziune Cristian Tabara a fost audiat la Sectia 9 Politie Bucuresti in legatura cu acuzatia conform careia ar fi abuzat o fata in varsta de 12 ani, care este fiica fostei sale iubite, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.


Comisarul Ciocan a precizat ca realizatorul TV a fost invitat sa dea o declaratie la Sectia 9, marti, unde a negat toate acuzatiile care i s-au adus. El a mai spus ca politistii au inceput cercetarile dupa ce s-au autosesizat in acest caz, precizand ca presupusa victima nu a depus nicio plangere pana in momentul inceperii verificarilor, ci doar a relatat la Politie despre aceasta situatie. Totodata, fata de 12 ani si mama sa, care a fost implicata intr-o relatie cu Cristian Tabara, au fost audiate de politisti. Potrivit lui Ciocan, minora a relatat in detaliu cum realizatorul TV ar fi abuzat sexual de ea, pe vremea cand mama sa si Tabara formau un cuplu. Cristian Tabara a refuzat sa faca orice fel de comentariu.

 

0 comentariu

caramache 10-05-2010 - 01:54

Nene, eu nu tin minte cum ca m-ai fi salutat cum zici, ca n-am ochii-acoperiti de basici. In loc sa ma salutezi, ai inceput sa ma interoghezi si eu sunt alergic la intrebatori ca imi cam amintesc de aia soptitori si turnatori . Trebuie sa recunosc ca dai dovada de umor sustinind cum ca l-as parui pe Grosanu’ scriitor. A’propos, te pomenesti ca l-ai vazut cumva pe gazetarul stahanovist cu peruca de cronicar trist…
N-o intoarce ca la Ploiesti facindu-te ca gandesti cum gandeste capitanu’ cind pe petrolier ie multi cu amnaru’. Pai matrozu’ o zise clar: taie un sfert din nasul bugetar. Ca-i moral or imoral, chestia-i ca asa este o posibila solutie de iesit din balegar.
Te pomesti ca si vazusi solutia: optsedatu’ Crin cu alt gobern ( cind sarmanul Trandafirescu inca nu a scos nici macar promisul sau cabinet fantomatic de umbros ) coaielizat cu lovilutionaru’ printzisor Pontisor ( marele admirator al asasinului grec incendiator de femei insarcinate si persoane nevinovate ) in uniune natzucala pupati muzical in Piatza nationala !
Nu tin minte ca matale sa fi sarit ca ars atunci cind matrozu’ a avertizat ca maririle de salarii si deficitele exorbitante duc piroga mioritica cu fundu’ in rahat de unde n-o va putea scoate nici macar Stefan cel Mare Sfant si Luminat.
Dom’ne, pai nu ie toti romani cu pepturi de arama care suge intreaga tara? Faptul ca unul fura azi un ou, iar altul fura un bou, tot jula se numeste si cu totzii plateste.
Eu nu am afirmat ca matrozu’ este un darnic in comparatie cu zgarcitul ciubotar calfa de cizmar. Marinelul a avut curaj si a zis-o dur, matrozeste, ca totul se plateste. Evident ca este greu sa te strangi la chimir cind nu mai e de chilipir, dar si mai necinstit e atunci cind vrei sa fi toata viata greieras fluieras. De unde atitea furnici nene sa gidile ale greierasilor gene?
P.S.
Pingelica Sir? Ai umor:Si’tir !

caramache 10-05-2010 - 02:04

” Zeitgeist înseamnă „spiritul unei epoci şi a societăţii sale”. Aceasta descrie atmosfera morală, intelectuală, culturală, etică şi climatul spiritual al său, de asemenea, o tendinţă a unei epoci.
Miscarea Zeitgeist este braţul activist al Proiectului Venus.”
scribit calibru’ pashcinci.

Aha, deci Tzoigaistu’ asta este bratzu’ inarmat afrodisiak care vrea sa umple sotzietatea de venerici si veneriene !

oblioo 10-05-2010 - 02:52

Zi ma, ca le zici bine..

gogu 10-05-2010 - 03:47

in strada romani sal impuscam ca pe ceasca occidentu nea luat economia prin coruptie siau scos banii de ce nu ne platesc can ue?ca doar ne vind totu la pretu pieti adica can ue.
solutia problemelor nu e sa fim platiti putin ci platiti normal adica 20 40 de euro pe ora ca energia benzina telefonu casa masina piinea laptele e can ue salarii mai egal bani pt pensii taxa robin hood can ue bancile iti iau banii cu 5 6 la suta iti dau imprumutu cu 12 camata oficiala la ei acasa cistiga doar 3 la suta so pe ei

cristian 10-05-2010 - 07:10

Ce jegos mi se pare cand vad ce flood s-a facut in comentarii cu discutii pe langa subiect. Mai aduceti mopuri, poietilor, ca sa musamalizam toata discutia sa nu mai inteleaga nimeni nimic.
Apropo, sariti si aici cu flood-ul: https://www.ziuaveche.ro/lumea-justitiei/3199-razvan-savaliuc

cristian 10-05-2010 - 07:14

Am uitat sa mentionez: articolul este despre cum e trimis in judecata Adrian Nastase si sotia sa, pentru mita, santaj si spalare de bani.
Acum poate e clar pentru toata lumea de ce se face atata spuma pe aici.

Vlad 11-05-2010 - 05:09

Criza din 1929-1933 v-a fi un mic copil ,pe langa ce se va intampla in 2010-2012 !!

1 2 3 4

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult