Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Cristi Tabără, reţinut de Poliţie!

Cristi Tabără, reţinut de Poliţie!

scris de Z.V.
835 Afisari

Crisiti Tabără a avut un un conflict joi  seară cu un fotograf al unei publicaţii. Prezentatorul a fost deranjat de atutudinea fotografului şi a făcut scandal în public.

Cristi Tabara retinut de politie

Cristi Tabara retinut de politie

Potrivit CanCan,conflictul s-a desfăşurat în zona bulevardului Iuliu Maniu. Cristi Tabără i-a smuls aparatul şi i-a sustras cardul de memorie. S-a urcat în maşină şi a plecat de la locul incidentului. Între timp a fost oprit de poliţişti şi condus la Secţia 21 de Poliţie pentru audieri. Până acum fotograful agresat nu a depus plângere împotriva lui Cristian Tabără, dar dacă o va face acesta riscă să fie acuzat de tâlhărie. În acest caz prezentatorul TV ar putea rămâne în arestul Poliţiei. Tabără a mai avut probleme cu oamenii legii atunci când a fost acuzat de viol de către o minoră de 12 ani.

1 comentariu

codin 02-06-2011 - 23:29

Parintele ce Dzeu faci iesi dintro belea si intri in alta .Dar cu pumnul nu stii sa dai?Doar e la moda si am vazut ca si popii stiu sa bata .Matalece faci te lasi mai prejos ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS