Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Cristian Cioacă face Revelionul în arest

Cristian Cioacă face Revelionul în arest

scris de L.M.
1 afisari

Cristian Cioacă face Revelionul în arest. El va fi cercetat în continuare în arest, după ce instanţa Tribunalului Bucureşti i-a respins, vineri, cererea de înlocuire a măsurii preventive cu interdicţia de a părăsi ţara sau localitatea de domiciliu.

Cristian Cioacă face Revelionul în arest

Cristian Cioacă face Revelionul în arest

Tribunalul Bucureşti a judecat vineri cererea făcută de avocata lui Cristian Cioacă prin care a solicitat eliberarea acestuia din arest şi instituirea interdicţiei de a părăsi ţara sau localitatea. Întrebat în timpul şedinţei de judecată de ce pereţii unei camere au mai multe straturi de var decât ceilalţi, Cristian Cioacă a spus că în respectiva cameră vopseaua de pe pereţi era scorojită din cauză că acel perete era comun cu cel de la baie şi s-au produs infiltraţii şi umezeală, transmite Mediafax. Întrebat în legătură cu hainele găsite de către anchetatori la momentul căutărilor, Cristian Cioacă nu a putut da un răspuns concret judecătorului, arătând că nu ştie în ce împrejurări au ajuns acele obiecte în pădure.

Cristian Cioacă a mai spus că probele din dosarul în care este acuzat de uciderea soţiei sale Elodia Ghinescu sunt fabricate. Întrebat de către judecător cine fabrică aceste probe, Cioacă a spus că nu ştie.

După deliberări, Tribunalul Bucureşti a respins cererea lui Cristian Cioacă, astfel că acesta va fi cercetat în continuare în stare de arest. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti. Tot vineri, un judecător al Tribunalului Bucureşti a rămas în pronunţare pe cererea procurorilor Parchetului instanţei supreme de prelungire cu 30 de zile a măsurii arestării în cazul lui Cristian Cioacă.

Cristian Cioacă, suspectat de uciderea soţiei sale Elodia Ghinescu, este arestat din 5 decembrie, fiind acuzat de omor deosebit de grav.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS