Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Aviz pentru arestarea judecatorului Florin Costiniu. DNA il va retine joi?

Aviz pentru arestarea judecatorului Florin Costiniu. DNA il va retine joi?

scris de Ziua Veche
13 afisari

.Surse judiciare au anuntat ca CSM a dat miercuri aviz favorabil pentru arestarea judecatorului Florin Costiniu, presedintele Sectiei Civile a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, la solicitarea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie. Avizul CSM s-a dat, afirma sursele, in legatura cu implicarea lui Florin Costiniu intr-o serie de discutii cu “regele asfaltului” Costel Casuneanu, legate de un proces al afaceristului pe care acesta l-a pierdut la instanta suprema.


Desi informatia despre avizul CSM a fost lansata in intreaga presa, miercuri seara, “pe surse”, este posibil ca din nou DNA sa fi “transpirat” vestea, pentru a crea un nou spectacol public. Cert este ca joi, Florin Costiniu este programat pentru audieri la DNA, loc unde ar putea fi retinut, pentru a fi dus la Inalta Curte cu propunere de arestare preventiva. Daca acest lucru se va intampla, e de urmarit daca afaceristul Costel Casuneanu va avea parte de un tratament similar, in conditiile in care senatorul Catalin Voicu a fost deja arestat in acest caz, pe motiv ca ar fi primit 260.000 de euro de la asfaltator pentru aranjarea unui proces.

 

 

CSM nu infirma o informatie publica 

Oficialii CSM contactati ieri nu au infirmat informatia, dar nici nu au negat, motivand ca nu se pot face asemenea dezvaluiri in aceasta faza procesuala. Judecant dupa reactia membrilor CSM, care nu au negat informatia, asa cum ar fi trebuit sa o faca daca era vorba de o dezinformare, rezulta ca per a contrario aceasta este reala. In orice caz, odata ce informatia s-a raspandit in presa, conducerea CSM nu ar mai avea niciun motiv sa tina informatia secreta.

Florin Costiniu a fost vazut ieri in sediul Inaltei Curti de reporterii Ziuaveche.ro urcand scarile catre biroul sau, chiar daca unii jurnalisti au informat ca si-ar fi luat concediu de odihna.

0 comentariu

oleg 30-04-2010 - 11:16

asta e o sansa pentru satul romanesc. investitia in educatie manageriala

Ion Rasculatu 30-04-2010 - 15:34

As vrea sa ma inscriu la un astfel de curs de management pt ca am nevoie pentru a aplica la fonduri.
Cum as putea sa procedez?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult