Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei CSM va sesiza din nou Inspecţia Judiciară în cazul Antena 3

CSM va sesiza din nou Inspecţia Judiciară în cazul Antena 3

scris de M.A.
13 afisari

CSM va sesiza Inspecţia Judiciară cu o cerere de apărare a independenţei justiţiei în legătură cu afirmaţiile făcute în cadrul unor emisiuni ale postului de televiziune Antena 3 privind ancheta pentru presupuse fapte de şantaj.

CSM va sesiza din nou Inspecţia Judiciară în cazul Antena 3

CSM va sesiza din nou Inspecţia Judiciară în cazul Antena 3

Sesizarea este în lucru, urmând să fie trimisă Inspecţiei Judiciare, cel mai probabil, luni, au precizat oficialii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), transmite Mediafax. Sursele citate au precizat că afirmaţiile făcute în cadrul unor emisiuni ale postului de televiziune Antena 3 pun presiune pe procurorii care anchetează dosarul de şantaj.

DNA a anunţat, joi, că SC Antena 3 SA este urmărită penal pentru complicitate la şantaj, în dosarul în care sunt cercetaţi Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu, George Matiescu, SC Antena TV Group şi SC Intact Publishing SRL.

4 comentarii

nae girimea 26-07-2013 - 13:51

„CSM va sesiza din nou Inspecţia Judiciară în cazul Antena 3”
Bravo ! Sa le dea al 164 -lea ultim avertisment !

urbos 26-07-2013 - 14:23

Dementa basista, independenta Justitiei Kiorului depinde de ce se spune la un post tv. In acelasi timp, lepre basiste, dreptul la libera exprimare e garantat de Constitutie, oricine poate declara ce vrea, scarbele dreacu, cu fii vostri de porci si cu lindicii vostri schizofrenici.

pathfinder 26-07-2013 - 15:01

Tu confunzi libera exprimare cu ce se intampla la Haznaua 3.
Oricum sa nu-ti fie frica, nu-ti inchide nimeni sursa de psihoza.

Idiotel, citeste cele 3 puncte din constitutia Romaniei pe care ti le-am citata mai jos, si ai sa intelegi ca ce se intampla la haznaua 3 numai libera exprimare nu-i….

Constitutia Romaniei, ARTICOLUL 30:
——————————————————————————–
(6)Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulara a persoanei si nici dreptul la propria imagine.

(7) Sunt interzise de lege defaimarea tarii si a natiunii, indemnul la razboi de agresiune, la ura nationala, rasiala, de clasa sau religioasa, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenta publica, precum si manifestarile obscene, contrare bunelor moravuri.

(8) Raspunderea civila pentru informatia sau pentru creatia adusa la cunostinta publica revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifestarii artistice, proprietarului mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, in conditiile legii. Delictele de presa se stabilesc prin lege.
——————————————————————————–

CONGO 26-07-2013 - 14:34

La Becali-n puscarie
Voiculestii sa ne fie!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult