Cu ce l-a şantajat fostul impresar Dumitru Tudor pe Reghecampf ? | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei UPDATE. Cu ce l-a şantajat fostul impresar Dumitru Tudor pe Reghecampf ?

UPDATE. Cu ce l-a şantajat fostul impresar Dumitru Tudor pe Reghecampf ?

scris de Șt. C
7 afisari

UPDATE 08,10. Magistraţii Judecătoriei Sectorului 2 au decis ca fostul impresar Dumitru Tudor, zis ‘Ciorbă’, să fie cercetat în libertate, într-un dosar în care acesta a fost reţinut de procurori sub acuzaţia că i-a şantajat pe soţii Reghecampf.
Instanţa a respins solicitarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 de a-l aresta pe Dumitru Tudor pentru 29 de zile, însă i-au impus interdicţia de a părăsi ţara. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Tribunalul Bucureşti.

———————

Procurorii l-au reţinut pe Dumitru Tudor şi cer vineri instanţei arestarea lui preventivă, fiind acuzat că a primit 12.000 de lei de la antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi de la soţia acestuia, Ana-Maria Prodan, după ce i-ar fi şantajat că va dezvălui informaţii considerate compromiţătoare.

Fostul impresar Dumitru Tudor

Fostul impresar Dumitru Tudor a fost audiat, joi noapte, mai multe ore, după ce a fost prins în flagrant primind 12.000 de lei de la Laurenţiu Reghecampf şi Ana-Maria Prodan.

La finalul audierilor, procurorii au emis pe numele acestuia ordonanţă de reţinere şi vor cere instanţei arestarea lui preventivă pentru 29 de zile.

Surse din Poliţie au declarat că fostul impresar, cunoscut în lumea fotbalului cu porecla „Ciorbă”, îi şantaja de mai multă vreme pe antrenorul Stelei şi pe soţia acestuia. Tudor le-ar fi spus celor doi că, dacă nu plătesc banii ceruţi de el, va face publice informaţii despre ei considerate compromiţătoare.

Reghecampf şi Prodan au reclamat la Poliţie că sunt şantajaţi, astfel că, joi seară, a fost organizat un flagrant. Potrivit aceloraşi surse, Dumitru Tudor le-a cerut celor doi să-i aducă, la un restaurant din Sectorul 1, o primă tranşă de 12.000 de lei, fiind prins de poliţişti când primea banii.

Dragoş Tudor, fiul impresarului reţinut spune că Ionuţ Luţu, şoferul lui Gigi Becali, ar fi participat la realizarea flagrantului: „M-a sunat Luţu, care m-a întrebat unde sînt, mi-a zis ca Anamaria şi Reghe vor să se împace cu tata, să-i dea nişte bani. Le-am zis să-l lase în pace, că nu vrea bani. Atunci ei au insistat să le spun unde este şi s-au dus peste el la restaurant (nr. – localul al carui patron este Dumitru Tudor). Nu ştiu exact ce s-a întîmplat înăuntru, am înţeles că au adus 200 de milioane, pe care ar fi vrut să-i dea lui tata. Imediat, a venit poliţia şi l-a luat la secţie, şi pe el, dar şi pe doi angajaţi ai lui”, a spus Dragoş Tudor, conform CanCan.ro .

În aprilie 2011, fiul lui Dumitru Tudor, Dragoş, a fost reţinut în Olanda, alături de Natalia Mateuţ, fiica fostului fotbalist Dorin Mateuţ, şi de alţi doi tineri, pentru folosire de carduri bancare false.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult