Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Cum a convins Mazăre ANAF-ul să îi deblocheze conturile

Cum a convins Mazăre ANAF-ul să îi deblocheze conturile

scris de C.S.
13 afisari

Conturile lui Radu Mazăre au fost deblocate de ANAF. Primarul Constanței a făcut un memoriu către premier şi şeful ANAF, explicându-le că s-a făcut un abuz.

Conturile lui Radu Mazăre au fost deblocate.

Conturile lui Radu Mazăre au fost deblocate.

“Nu, nu mai sunt (blocate – n.r.). Cred că de vreo două săptămâni, dacă am gura mare. Nu am câştigat în instanţă, ţi-am spus că am făcut un memoriu către primul-ministru, către şeful ANAF. Le-am explicat faptul că este un abuz în opinia mea ceea ce se întâmplă şi la un moment dat le-au deblocat. Nu am avut o discuţie cu cel de la ANAF, din Constanţa, nici nu ştiu cum îl cheamă, că nu l-am pus eu”, a declarat Mazăre, întrebat de un jurnalist cu privire la situația conturilor sale.

Radu Mazăre anunţa, în luna august, că ANAF i-a blocat conturile personale pentru recuperarea a 700.000 de lei, banii provenind din amenzile judiciare încasate de Primărie în procesele pe care le are cu cetăţeni sau societăţi din Constanţa.

Primarul Constanţei spunea că este pentru a doua oară când i se întâmplă acest lucru, prima dată contestând şi câştigând în instanţă ridicarea popririlor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult