Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Curtea Constitutionala, cel mai bun prieten al omului

Curtea Constitutionala, cel mai bun prieten al omului

scris de Ziua Veche
3 afisari

Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a hotarat, pe 6 iunie, ca articolul 11 al Ordonantei de Urgenta care sustine pedeapsa cu inchisoarea pentru proprietarii cainilor, in cazul in care acestia ataca sau provoaca moartea altor persoane, este neconstitutional.

„Proprietarul sau detinatorul temporar al unui caine, care nu a luat masurile necesare pentru a preveni un atac al animalului asupra unei alte persoane, se face vinovat de infractiune, care se pedepseste cu inchisoare de la sase luni la cinci ani”, se prevede in articolul din OUG 55/2002 declarat neconstitutional de CCR.


0 comentariu

pompiliu bota 06-05-2010 - 13:35

NU AM ŞTIUT CĂ LEGEA 51 STABILEŞTE SEDIUL VREUNUI BAROU!
NIMIC DESPRE LEGEA 3/48 CARE A DESFIINŢAT BAROURILE MAFIOTE!
GINERICĂ, DU-TE LA TATA SOCRU ŞI LASĂ-NE!

caramache 07-05-2010 - 00:32

Carevasazica ca marele jurist Pompilica este nostalgic dupa o lege din anul 1948 care a desfiintat „BAROURILE MAFIOTE” burghezo-mosieresti ( adaugam noi ) cu Kolektivele de asistenta juridika bolshevice !
Bre Pompilica trebuie sa fii o mare sekatura si jigodie bolshevica daca vii cu un asemenea argument.
Si, inca ceva, ce vina are ginerica a lui tata socru daca el s-a nascut post 1948, carevasazica ca nu a avut nici in clin si nici in maneca cu pravila la kare te referi ?

caramache 07-05-2010 - 00:43

” Pompiliu Bota: Ministrul Justitiei sau al (mafiei) avocaturii? Cine practica legal avocatura: avocatii din barourile desfiintate prin Legea 3/1958 sau avocatii inscrisi in barourile noastre infiintate legal? 1000 de magistrati au constatat calitatea de avocat a membrilor barourilor noastre infiintate legal. Oare toti sunt incompetenti? ” Pompiliu Bota

Pompilica, nu oi fi eu jurist, dar imi este clar ca incompetentul esti tu ! Cum mai juristule rekunoskut, nu esti in stare nici macar sa cunosti cand fu promulgata legea la care te referi ?!?!
Hotaraste-te Pompilica pashopt ori cinzeshopt !

pompiliu bota 07-05-2010 - 16:49

Dacă nu vă pricepeţi de ce vorbiţi?
O lege neabrogată produce efecte! Bineînţeles, pentru cine pricepe!

Avocat cu acte 03-07-2010 - 10:14

asanare morala a sistemului judiciar si a profesiilor juridice a inceput si fara intiativa dvs, domnule Ghita Popandau:))) A se vedea Decizia penala DEFINITIVA nr. 707 din 12 mai 2010 care confirma cu autoritate de lucru judecat exact ceea ce sustinem noi cei cu acte de atitia ani: NU AVETI ACTE, LEGE DE INFIINTARE, STATUT , NIMIC! DEGEABA INCERCATI SA IMPUNETI UN PROIECT DE MODIFICARE A LEGII 51/1995, PROIECT CARE REIA OBSESIV DISPOZITIILE OUG NR.159/2008 DECLARATA NECONSTITUTIONALA!!!!

P.S. BAROUL ESTE FORMAT DIN AVOCATI! ASTA E MAREA DEFINITIE:))) SI CUM AVOCATII SUNT MULTI, ADICA 3.000 CU ACTE, REZULTA CA BAROUL E UN LUCRU MARE DOMN`LE GHITA POPANDAU!:))))

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult