Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Curtea de Apel: Cristian Cioacă rămâne în arest

Curtea de Apel: Cristian Cioacă rămâne în arest

scris de C.S.
5 afisari

Curtea de Apel Pitești a hotărât ca fostul polițist Cristian Cioacă să rămână în arest preventiv, la penitenciarul Colibași.

Cristian Cioacă rămâne în arest, la Penitenciarul Colibași. (foto: agerpres)

Cioacă, celebru pentru cazul Elodia, a fost condamnat pe fond la 22 de ani de închisoare pentru uciderea soției sale. Trupul Elodiei Ghinescu nu a fost găsit nici până în ziua de astăzi.

Hotărârea instanței de a fost luată cu majoritate de voturi. Doi dintre cei trei magistrați care au format completul s-au pronunțat pentru menținerea arestării preventive, în timp ce al treilea și-a menținut opinia formulată inițial și a votat în favoarea înlocuirii arestării preventive. Decizia luată de completul de divergență este definitivă.

Acuzat că și-a ucis soția, avocata Elodia Ghinescu, în august 2007, Cristian Cioacă este încarcerat la Penitenciarul Colibași, unde a fost transferat pe 30 ianuarie 2013. El se află în arest preventiv din data de 5 decembrie 2012.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult