Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Curtea de Apel Pitesti a decis: Antonie Solomon ramane in arest

Curtea de Apel Pitesti a decis: Antonie Solomon ramane in arest

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Primarul Craiovei, Antonie Solomon, ramane in arest. Decizia a fost luata luni, in jurul orei 15.00, de Curtea de Apel Pitesti.  Curtea de Apel din Pitesti a judecat recursul formulat de catre avocatii primarului Antonie Solomon, retinut pentru 29 de zile intr-un dosar de luare de mita in forma continuata, fals si uz de fals. Magistratii Curtii de Apel Pitesti ar fi trebuit sa judece vineri, 5 martie, recursul, dar judecarea a fost amanata pentru ca avocatii nu au avut timp sa-si pregateasca apararea. Antonie Solomon a primit miercuri, 3 martie, mandat de arestare pentru 29 de zile, acuzat fiind ca ar fi luat mita 50.000 de euro pentru a facilita constructia unui hypermarket PIC in Craiova. 

0 comentariu

Gormogon 02-05-2010 - 00:24

… se ploconeste la UN GUVERN STRAIN? Sau asa vine moda de la USA care se ploconeste la Tel-Aviv 😉
Bai mamelucilor PD-L, cand il datzi afara de la guvernare pe boszgorul asta? 🙁 Crezusem ca doar Tariceanu ii linge astuia ciubotele ptr o majoritate la guvernare, dar vad ca Base tot asa cu linsul..

Csont 14-05-2010 - 23:11

Tradatoru.romanilor ar trebui sa va bucurati ca avem reprezentanti asa slabi ca udmr-u.care isi vad doar de interese.PCM-ul o sa colaboreze cu Fides.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult