Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Dan Diaconescu a scapat de flagrant, in 2005, pentru ca „locul era prost”

Dan Diaconescu a scapat de flagrant, in 2005, pentru ca „locul era prost”

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Fostul procuror-sef adjunct la PNA, Horia Miclescu, a declarat, joi, la iesirea de la DNA, ca in 2005 nu a mai fost facut flagrantul in cazul lui Dan Diaconescu pentru ca „locul era prost”: „Flagrantul trebuia facut la sediul OTV. Tocmai pentru ca mi s-a impus acea locatie, flagrantul nu s-a mai facut, s-a amanat. Daca s-ar fi iesit intr-o alta locatie, se facea. Banii erau scosi din banca „.


Miclescu a mai spus, conform Realitatea.net, ca a venit ca martor, pentru ca a coordonat dosarul, si a negat faptul ca el l-ar fi informat pe Diaconescu, in 2005, ca ii va fi facut un flagrant. „Cred ca urmeaza sa fie audiati toti procurorii care au avut legatura cu acest caz, seful de la tehnic si procurorul sef al sectiei de la acea vreme”, a adaugat Horia Miclescu, in prezent avocat. Miclescu a fost audiat timp de doua ore de procurorii anticoruptie, in dosarul in care patronul OTV Dan Diaconescu este cercetat pentru santaj.

 

0 comentariu

Pribeagul 07-05-2010 - 15:22

[quote name=”Medvedev: Rusia trebuie sa fie pregatita pentru al Treilea Razboi Mondial”]un asemenea conflict este posibil, pentru ca exista state foarte diferite, cu diverse interese”[/quote]

Mai Medvedev, n-ar fi mai bine s-o lasati mai moale cu interesele si sa ne lasati sa traim?

alamar 07-05-2010 - 15:56

…ma intereseaza opinia dlui Europeanul , vizavi de articolul de mai sus…

Pukin 07-05-2010 - 17:10

o_O

Europeanul 07-05-2010 - 22:46

in privinta rezolvarii „problemelor” parerea mea a ramas neschimbata. Azi exista prea multe arme nucleare etc, trebuie explorat alternative viabile

Corcodel de Parpange 08-05-2010 - 03:53

Ai gavarit oare destul,pe aceasta tema? Iar pozitia lui? Ca doara EL e TARUL, nasa’h

sorge 08-05-2010 - 04:42

Cam acestia ar putea fi atacatorii Rusiei .
Trebuie sa fie pregatiata pt aceasta !
Cuvintul aceasta nu inseamna al IIIlea razboi mondial.
Prin anii 50 China le a ocupat o portiune din Taiga ,trimitind citeva milioane de chinezi si probabil ca Medvedev vrea sa le atraga atentia chinezilor ca de data aceasta nu o sa se mai petreaca ca atunci .
Si probabil toti muntii aceia cu Hymalaia in virf sint incalecati de toata lumea si toti isi cer partea .
Ca sa spunem adevarul rusii au ocupat acesti munti in 1917 o data cu Revolutia din octombrie .
Daca stau sa ma gindesc bine ,rusii au de ce sa se teama.Tibetul si Taigaua rasariteana sint probleme destul de arzatoare .
Asa ca Medvedev a atentionat:pt cine are urechi sa auda .

caramache 09-05-2010 - 03:44

Amice, lasa-i pe ceilalti. Mitea face in pantaloni din cauza Chinei. Nu uita ca, din punct de vedere economic, China a depasit cu mult puterea economica a Rusiei si se inarmeaza baban ca are parale cacalau. Mai mult, este greu de crezut ca modul in care le-a fost luata cu japca Siberia de catre rusi, nu cred ca ii face pe chinezi sa uite acest fapt.
P.S. Cind au ocupat chinezii in anii ’50 o bucata de taiga de la sovietici? Esti in toate mintile? Nu confunda incaierarile de pe Amur si Ussuri cu o ocupatie chineza. Si, mai mult, ele au avut loc in anii ’60 – si nu ’50.

badabimbambum 09-05-2010 - 05:41

Ma nenicule, chinezii au armament cacalau, pentru ca le-ati dat voi tehnologie vestica, cacalau, si ati transformat Occidentul intr-o piata de desfacere pentru industria chineza. Chinezii au rachetele nucleare indreptate impotriva SUA, care le-a ocupat Taiwanul. Pe asta n-o mai zici.

sorge 09-05-2010 - 10:03

Daca ai sa cauti XINJIANG BORDER ai sa gasesti urmatoarele :
a Second East Turkistan Republic[also known as the Three District Revolution ]existeead from 1944 to 1949 with Soviet suport in what is now LLi Kazakh Autonomus Prefecture in northern Xinjiang .
The Second East Turkistan Republic come to an end when People’s Liberation Army entered Xinjiang in 1949 .
Also ,five ETR leaders ,who negotiate the final status of East Turkistan with Chinese ,died in air crash in 1949 ,in kazakh airspace .
A process known as the PEACEFUL LIBERATION OF XINJIANG .
Cind am spus anii 50 ,am gresit citeva luni iar locatia exacta nu o stiam pina nu m am uitat unde trebuie .
Stiam decit fenomenul numit Peaceful Liberation of Xinjiang .
Am adus in discutie si moartea celor 5 lideri omoriti in 1949 ;am vrut sa spun ca aceasta tehnica exista de mult .
Sper sa apuci sa l citesti comentariul meu ,pt ca istoria granitilor Rusia cu China este de neuitat pt chinezi si nici rusii nu se lasa iar situatia se poate deteriora in orice secunda .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult