Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Dan Voiculescu solicitǎ mutarea dosarului ICA la altǎ instanțǎ

Dan Voiculescu solicitǎ mutarea dosarului ICA la altǎ instanțǎ

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Avocații lui Dan Voiculescu au depus la ȊCCJ o cerere în care solicită ca dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA) să fie mutat de la Curtea de Apel București la o altă instanță.

Dan Voiculescu solicitǎ mutarea dosarului ICA la altǎ instanțǎ

Cererea a venit după ce la ultimul termen al procesului din 1 iulie avocații lui Dan Voiculescu au reclamat atitudinea președintelui noului complet de judecată, Camelia Bogdan, pe care au acuzat-o că este părtinitoare și au încercat de două ori să o recuze. Tot la acel termen, completul de judecată a respins toate excepțiile și cererile de amânare formulate de avocați și a extins sechestrul pus pe averea lui Dan Voiculescu. „V-ați dovedit părtinitoare. Se simte din ceea ce faceți. Ați călcat în picioare drepturile procesuale ale părților. Nu vă luați dusă de val”, i-a spus atunci unul dintre avocați judecătoarei Camelia Bogdan, potrivit Agerpres. Următorul termen al procesului a fost stabilit la Curtea de Apel București pe 7 iulie.

Președintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a fost trimis în judecată în decembrie 2008 de procurorii DNA, în calitate de acționar majoritar al SC Grupul Industrial Voiculescu și Compania (Grivco) SA București, de membru al Adunării Generale a Acționarilor și al Consiliului de Administrație ale ICA și de membru al AGA și director general al SC „Bioprod” SA București. Procurorii anticorupție au reținut în sarcina acestuia infracțiunile de folosire de către o persoană care îndeplinește o funcție de conducere într-un partid a influenței și autorității date de această calitate în scopul de a obține, pentru sine sau pentru altul, bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, precum și de spălare de bani, ambele infracțiuni săvârșite în formă continuată.

În acest dosar a mai fost trimis în judecată fostul administrator al SC „Benefica” SA București (firmă din grupul Grivco) Jean-Cătălin Sandu, pentru complicitate la infracțiunea de stabilire, cu intenție, a unei valori diminuate față de valoarea comercială reală a bunurilor aparținând agenților economici la care statul este acționar. Totodatǎ, Gheorghe Mencinicopschi, directorul general și membru al AGA și, ulterior, al CA al ICA SA București, a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu contra intereselor publice și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

195 comentarii

urbos 03-07-2014 - 11:44

Pai normal, noua asa siza instanta e o mizerie constituita la ordinul Kiorului. Una dintre incercarile Dementului de la Cotroceni de a acoperi mizeria cu el si fra-su ar fi sa-l bage pe Voiculescu in puscarie. Sa vezi atunci guitaturi pe basisti. Viermii astia de asa zisi judecatori au preluat cazu, iar dupa o zi stiau ce contin miile de pagini ale dosarului. Niste scursuri ca pe vremea lu Ceasca.

pathfinder 03-07-2014 - 12:07

Cum da „Kiorul” ordine Universului bai debile?!?
Din cate stiu eu completele de judecata se repartizeaza aleatoriu.
Iar mananci rahat pe forum…

urbos 03-07-2014 - 12:26

Labagiule INFORMEAZA-TE! Completul asta NU a fost aleatoriu, javrele cu Nasu in suflet au fost numite.
Si de parca ar mai conta la viermii basisti…

pathfinder 03-07-2014 - 13:06

Labagiule, partial ai dreptate.

1. Completul initial de judecata a fost repartizat aleatoriu.

2. Doi judecatori au disparut: unul pensionat, altul probleme cu legea. Deci trebuiau altii doi.

3. Curtea de Apel Bucuresti a decis, normal, modificarea completului de judecata:
„Colegiul de conducere a aprobat propunerea preşedintelui secţiei a II-a penala de modificare a compunerii completelor C5A Continuitate [n.r. completulc are judeca dosarul lui Voiculescu], C6A, C16A, prin includerea judecătorilor care au promovat începând cu 1 iulie 2014 pe posturile vacantate in cadrul secţiei a II-a penale (Bogdan Camelia si Mihalcea Mihai Alexandru)”

4. Curtea de Apel Bucuresti este subordonata Ministerului Justitiei.

5. Care Minister al Justitiei este condus de Robert Cazanciuc.
Care Cazanciuc a fost propus de Victor Viorel Ponta (sunt si rude, prin alianta).

Concluzia: Basescu i-a ordonat lui Ponta, care Ponta i-a ordonat lu’ Cazanciuc, care Cazanciuc le-a ordonat alora de la Curtea de Apel Bucuresti ca, Camelia Bogdan sa fie aleasa judecatoare.

Carevasazica Ponta, Cazanciuc, Curtea de Apel Bucuresti dar si Camelia Bogdan sunt basisti.
De fapt, tot universul!!!
Q.E.D.

P.S. Bai nebunaticule, tu esti cu toate acasa?!?
ninooo-ninoooooo-ninooooooooo

urbos 03-07-2014 - 13:17

Labagiule, nu mai aminti de Ponta, ala a semnat pact cu javra-ti, deci pe ce considerente il invoci tampo? Ponta il pune pe basistul Rus in guvern. Deci latra la mormantu ma-tii nu la mine.
In rest, ti-a raspuns si ereticu, asa ca nu ma mai obosesc cu un vierme basist, el are foarte, foarte, foarte multa rabdare cu gunoaiele ca tine.

pathfinder 03-07-2014 - 13:26

PACTU’!!!
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

urbos 03-07-2014 - 13:32

Nu a fost nici un pact sifiliticule, asa e, fa ca sirena, ciripeste, ca degeaba te chinui sa te hlizesti.
Muri-ti-ar copilu infect in chinuri atroce.

pathfinder 03-07-2014 - 13:51

Mai omule bun sau nebun, ti-am explicat pe larg cum e cu subordonarea aia pentru ca tu ai afirmat ca maimuta:
„instanta e o mizerie constituita la ordinul Kiorului”.

Observ ca nu ai cum sa-ti aperi afirmatia decat apeland la labagii, pact, tampiti, latrat, gunoaie, s.a.m.d.
Astea sunt singurele tale „arme”.
Macar bine ca n-ai „demonstrat” nimic ca imbecilul alalaltul…

Pe scurt: te-ai cacat iar pe forum si acum te invarti ca javra sa-ti aperi rahatul sa nu ti-l fure careva!
In stilul tau inconfundabil…

ancuta 03-07-2014 - 13:26

Cancerosule, alupigus!

Antibasistul 03-07-2014 - 13:38

Cauta-te la doctori, DXN-Ancuta, DIN CLIPA ASTA AI CANCEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

urbos 03-07-2014 - 13:45

O sa-ti ingropi familia imputita deixene…hehehehe, ce-o sa mai guiti.

ancuta 03-07-2014 - 13:58

Mo ri in curand neterminatule!
Umbra ti-e viata!
Cum umbra ti-a fost hem oroiDAN-ul!
Pana acuma!
Scar na te-ai nascut, sc arna-ai sa mori!

Antibasistul 03-07-2014 - 14:27

DXN-Ancuța, mergi la doctori, AI CANCER!!!!!!

ancuta 03-07-2014 - 14:32

alupimegus, debilus!

Antibasistul 03-07-2014 - 16:57

Ai cancerrr Ancuța-DXN!!!!!!!!!!!!!

ancuta 03-07-2014 - 13:31

Tremura puroiul hemoroiDAN in tine si-n toti antenizatii!
La moarte, la groapa cu var. Nestins. Apa multa, ‘tu-te-n coor pe unde bei, de neterminat!

Antibasistul 03-07-2014 - 16:58

Ai cancerrr Ancuța-DXN!!!!!!!!!!!!

Ereticul 03-07-2014 - 13:06

@ pathfinder: nu da ordine unversului, ci doar unei instante (unui complet) dupa ce a fost repartizata aleatoriu. O dovedeste expresia enuntata de judecatoare, respectiv “S-a dispus ca acest complet să judece pe perioada verii”.
Sunt absolut de acord ca acest proces (si nu numai acesta) a fost lungit nepermis de mult. Insa de data aceasta sunt semne extrem de clare ca instanta a primit scris ce sa citeasca / declare public. Instanta a „extins din oficiu” masurile asiguratorii, prin ” înşiruire de valori şi procente exacte pronunţate de preşedinta completului, fără ca aceasta să poată masca faptul că lectura după foaie cifre dinainte stabilite.”

pathfinder 03-07-2014 - 13:25

1. Am raspuns mai sus…

2. „S-a dispus ca acest complet să judece pe perioada verii”
Sursa: Jurnalul National 🙂

3. „înşiruire de valori şi procente exacte pronunţate de preşedinta completului, fără ca aceasta să poată masca faptul că lectura după foaie cifre dinainte stabilite”
Sursa: Jurnalul National 🙂

//——————————————————————————–
Poate ca punctul 2 merita dicutat.

Daca e adevarat ca „s-a dispus” atunci ar fi interesant de vazut cine „a dispus” si daca exista un act care sa confirme afirmatia.

Daca e fitil bagat de JN atunci nu merita atentie…

In fine, dupa lupte seculare care au durat vreo 5-6 anisori justitia va face dreptate.
Care-i problema?!?
//——————————————————————————–

urbos 03-07-2014 - 13:29

Postuleaza schizofrenicul basist!
Esti tare rujate.Destept ca noaptea.

Ereticul 03-07-2014 - 13:45

@ pathfinder:

La punctul 1, citatul complet (sursa tot JN) este: „“Nu putem admite cererea câtă vreme S-A DISPUS ca ACEST complet să judece pe perioada verii””. Evident se naste intrebarea: cine a dispus asta? Si a doua intrebare: cine a dispus accelerarea judecarii (celeritate) nu putea sa dispuna (daca nu a facut-o deja) si solutia pe care instanta sa o pronunte in final?

Nu cred ca sunt fitile JN pentru ca transcrierea sedintei de judecata poate fi citita (la un moment dat) pe portal.just.ro sau direct la grefa judecatoriei.

Iar problema este ca dupa 5 – 6 ani sa se faca cu adevarat dreptate si nu sa se pronunte sentinte cu iz politic, chiar daca asta inseamna condamnarea inculpatilor (de fapt mentinerea sau sporirea solutiei date de o instanta inferioara).

pathfinder 03-07-2014 - 13:54

@Ereticul
Pe scurt, asta doresc si eu: sa se faca dreptate pana nu se prescriu faptele.

Mircea 03-07-2014 - 13:57

Ereticul
Atita timp cit cei judecati sunt politicieni o sa se gaseasca mereu adepti ai teoriei sentintelor cu iz politic. Singura solutie ar fi ca politicienii sa nu fie judecati niciodata.
Ce va face sa credeti ca tocmai JN care intimplator are oarece mici legaturi cu Felix este cea mai credibila sursa in cazul asta. De ce nu dati dvs. ce scrie pe portal sau la grefa. Nu credeti ca ar fi mai credibil si mai putin partinitor ?

Mircea 03-07-2014 - 14:00

Ultimul nume de rasunet care vorbeste despre imixtiunea politicului in justitie este fostul presedinte al Frantei. Oare si la ei ?

Ereticul 03-07-2014 - 14:01

@ pathfinder: interesant ar fi de vazut daca faptele lui iliescu („Bunicuta”, fostul presedinte) sunt sau nu prescrise. Personal m-as bucura extrem de tare daca l-as vedea macar in postura de inculpat, chiar daca n-o sa fie si condamnat (desi chiar si o sentinta de condamnare macar simbolica n-ar fi rea).

Ereticul 03-07-2014 - 14:06

@ Mircea: nu pot sa public eu acum ceea ce se va scrie de catre altul peste una sau doua saptamani. Ideea cu verificarea notarilor grefierului insa se poate aplica de catre orice persoana interesata – nu-i opreste nmic pe jurnalistii de la EVZ de pilda sa verifice temeinicia declaratiilor JN si sa-i faca de rahat in public daca se dovedesc a fi false (sau manipulate). Faptul ca pana acum n-au facut-o (sau au verificat si li s-a confirmat corectitudinea articolului din JN) ma face sa le dau credit angajatilor lui Voiculescu (sunteti modest atunci cand vorbit de „mici legaturi” intre JN si patronul trustului).

Ereticul 03-07-2014 - 14:08

@ Mircea: nu pot sa public eu acum ceea ce se va scrie de catre altul peste una sau doua saptamani. Ideea cu verificarea notarilor grefierului insa se poate aplica de catre orice persoana interesata – nu-i opreste nimic pe jurnalistii de la EVZ de pilda sa verifice temeinicia declaratiilor JN si sa-i faca de rahat in public daca se dovedesc a fi false (sau manipu.late). Faptul ca pana acum n-au facut-o (sau au verificat si li s-a confirmat corectitudinea articolului din JN) ma face sa le dau credit angajatilor lui Voiculescu (sunteti modest atunci cand vorbit de „mici legaturi” intre JN si patronul trustului).

Mircea 03-07-2014 - 14:22

Ereticul
Mie nu mi-e greus a verific ce apare pe portal dar deocamdata nu apare nimic. La Bucuresti nu vin doar ca sa citesc ce apare la grefa iar daca tot spuneti chiar dvs. ceva despre una sau doua saptamini va intreb din nou:
– cum puteti ca jurist sa vorbiti despre antepronuntare si (sau) lecturare dupa note scrise si primite de la altii fara dovezi ? Concluziile dvs. nu ar fi mai corect sa le prezentati sub forma „banuiesc” sau „mi se pare” sau….?

Ereticul 03-07-2014 - 14:28

@ Mircea: chiar daca am tangente puternice cu domeniul juridic nu sunt jurist, sunt inginer autorizat OCPI (cadastru) si expert judiciar. Iar cele scrise de mine mai sus sunt interpretarile si concluziile celor care au fost in sala de judecata si probabil ca au inregistrat toata sedinta (deci au dovezi).

UnUL 03-07-2014 - 14:30

Nu, sunt concluziile jurnaliștilor în slujba lui Felix. Nuance !

pathfinder 03-07-2014 - 14:50

@Ereticul

Cu scuzele de rigoare pentru intarziere dar abia acum am vazut postarea…

„interesant ar fi de vazut daca faptele lui iliescu (“Bunicuta”, fostul presedinte) sunt sau nu prescrise. Personal m-as bucura extrem de tare daca l-as vedea macar in postura de inculpat, chiar daca n-o sa fie si condamnat (desi chiar si o sentinta de condamnare macar simbolica n-ar fi rea).”

Ohohooooo cat m-as bucura eu…
Am aplaudat postarea in picioare! 🙂
Doar tunetele de afara sunt de vina ca n-ati auzit de acolo de la d-voastra…

Mircea 03-07-2014 - 13:25

Interesant mod de gindire. Si daca nu dispunea cineva (oare cine ?)ca acest complet sa judece pe perioada verii inseamna ca justitia pleaca in vacanta ? Daca nu ma inseala memoria domnul Felix lauda noua judecatoare iar acuma brusc vrea din nou sa fuga la alta instanta ?

urbos 03-07-2014 - 13:30

Ia uite si celalalt schizofrenic din cubicul. Care mai de care mai dezaxat.

Mircea 03-07-2014 - 13:36

cubicul ??????????
Asta e termen liberal ? Bietul omulet inventeaza daca nu e capabil sa demonstreze.

urbos 03-07-2014 - 13:41

Lasa ca-ti explica idiotul IT, ca e la multinationala chiar acu. Ia trage-i un sut in cur sa-l faci atent si-ti spune.

Ereticul 03-07-2014 - 13:50

@ Mircea: justitia este in vacanta (judecatoreasca) pentru o perioada de 2 luni. Nimic nou sau neobisnuit; in aceasta perioada se judeca numai urgentele (dosare cu arestati, ordonante presedentiale, etc.). Nu vad ce va intriga la modul me de gandire.
In privinta laudelor / recuzarii, opinia oricui se poate schimba in functe de comportamentul judecatorului; daca acesta se dovedeste a fi subiectiv (si se antepronunta sau primeste solutii scrise de altul pe care le citeste in mod public) evident ca poate fi recuzat. Nimic neobisnuit nici aici.

pathfinder 03-07-2014 - 13:59

@urbos
„Lasa ca-ti explica idiotul IT, ca e la multinationala chiar acu. Ia trage-i un sut in cur sa-l faci atent si-ti spune.”

De unde stii grasule?
Daca mai ai scapari din astea s-ar putea sa am si eu niste scapari…
Ce spui? 🙂

@Mircea
Cuvantul cubicul pe care-l foloseste curbosul vine de la cubicle, din engleza.
Asa e organizata munca de birou in US.
Si la unele multinationale din Romania.

Mircea 03-07-2014 - 14:07

Ereticul
In afara de JN care mie mi se pare partinitor puteti sa dati de pe portalul enuntat de dvs. sau de la grefa dovada ca judecatorul s-a antepronuntat sau macar ca a primit solutia scrisa ? (prin DOVADA eu nu inteleg CONCLUZII. Sper ca si dvs.)

Ereticul 03-07-2014 - 14:16

@ Mircea: eu personal nu pot, pentru ca pe portal.just.ro inca nu a aparut transcrierea sedintei, iar la grefa n-am nici un motiv sa ma duc. Sunt un simplu forumist, fara nici un interes in acest caz. Am indicat posibile cai de verificare a declaratiilor JN doar ca argument al credibilitatii lor.
Jurnalistii (atat ai lui Voiculescu cat si ai opozitiei) au fost in sala si probabil ca au inregistrat toata sedinta. Daca citatele din articolul JN erau incorecte, sunt convins ca pana la ora asta erau combatuti intens de EVZ sau B1 TV.

Mircea 03-07-2014 - 14:29

Ereticul
Va spun dintr-o lunga experienta ca nu am vazut in viata mea un inculpat care sa spuna SUNT VINOVAT, MERIT SA MA ARUNCATI IN PUSCARIE ! Cind inculpatul are la dispozitie si un trust de presa plus o armata din cei mai scumpi avocati atunci cu atit mai mult nu am motive sa-l cred. Asta nu inseamna ca ignor prezumtia de nevinovatie dar dau credit si actelor intocmite de magistrati si le pun in balanta si pe ele.

Ereticul 03-07-2014 - 14:46

@ Mircea: din experienta mea, eu am vazut destui oameni care si-au recunoscut fapta / faptele (adica s-au declarat vinovati) si care au sperat la circumstante atenuante (sau clementa din partea justitiei). Multi dintre ei erau impacati cu ideea ca trebuie sa plateasca pentru greseli (adica „merit sa ma aruncati in puscarie”), nuantele aparand in momentul in care se pronunta sentinta si o parte dintre ei o contestau ca fiind prea aspra.
In alta ordine de idei, se stie ca „inchisorile sunt pline de nevinovati” 😉 , asa ca aveti si dvs. partea dvs. de dreptate.
In ceea ce priveste cazul concret al Varanului, n-am habar de dosarul / dosarele lui si nu am nici o parere de rau daca instanta il gaseste vinovat si il condamna (mentine sau sporeste condamnarea anterioara).

Mircea 03-07-2014 - 13:31

N-ar fi mai simplu pentru domnul Felix, daca e nevinovat, sa se lase judecat o data si in sfirsit sa mearga la CEDO. Acolo are ocazia sa dea o lovitura si justitiei basiste cu dictator cu tot. Sper ca nu aflam acuma ca si aia sunt basisti.
🙂

urbos 03-07-2014 - 13:34

Labagiule, Romania pierde procese la CEDO pe banda rulanta. Hlizeste-te dementule, hlizeste-te, ce, platesti tu parazitule? Trage si-o laba pe cadavru ma-tii de la Auschwitz.

Mircea 03-07-2014 - 13:38

Laba in sus laba in jos…efectele cazarmii. Oi sau gaini nu ai pe linga tine ca vad ca de femei nu esti in stare ?

urbos 03-07-2014 - 13:39

Si totusi ma-ta in lagar…

Mircea 03-07-2014 - 13:48

Cu rate ai incercat ?

urbos 03-07-2014 - 13:57

Dar ma-ta in lagar…

UnUL 03-07-2014 - 14:13

Și tâmpit și iterativ, C u r bubos?

pathfinder 03-07-2014 - 13:39

@Ereticul
Pastrand tonul dicutiei civilizat, cum da Basescu ordine „unei instante (unui complet) dupa ce a fost repartizata aleatoriu”.

Asta chiar nu pot sa inteleg…

urbos 03-07-2014 - 13:43

Vierme, scriai ode in caietel, te dadeai mare ca stii cum e in dictatura, deci cum poti sa pretinzi ma scursura ca nu stii cum da ala ordine? Iesi!

Ereticul 03-07-2014 - 13:56

@ pathfinder: tehnic se poate, este foarte simplu si chiar se intampla de multe ori.
Va supun atentiei doua variante:
1. repartizarea se face „la noroc” unei instante cunoscute, care accepta (cel putin) sugestii din partea uneia dintre parti.
2. repartizarea se face „stiintific” in sensul ca se depune de mai multe ori aceeasi cerere, pana pica „la cine trebuie”. Ulterior restul cererilor sunt sterse din sistem.

Pentru cazul de fata nu s-a aplicat nici una din aceste variante, pentru ca am inteles (din postarile de mai sus) ca respectivul complet a fost numit direct.
Daca nu am reusit sa fiu destul de clar va rog sa ma intrebati si am sa revin cu detalii.

pathfinder 03-07-2014 - 14:02

🙂 Am sa subliniez, poate intrebarea nu a fost clara:
„cum da Basescu ordine?”

Eu am explicat subordonarea mai sus.
Seful statului nu intra in ecuatie…

urbos 03-07-2014 - 14:05

Tampa nu intelege doua vorbe! Hahahahaha!
Ia fa tampo definitia ordinului si vezi cum se da un ordin.
Ce dobitoc! Hahahaha!

UnUL 03-07-2014 - 14:12

C u r bubos, dacă ești tâmpit nu te băga de fiecare dată în discuție ca musca în kkt ca s-o demonstrezi; faptul e de mult evident pentru toată lumea.

Mircea 03-07-2014 - 14:15

UnUL
Troll-ul ii troll pina moare. Asta e crucea lui.

UnUL 03-07-2014 - 14:22

Triat dar adevărat, domnule Mircea.

UnUL 03-07-2014 - 14:22

Erată. „trist”

Ereticul 03-07-2014 - 14:23

@ pathfinder: ordinele se dau prin viu grai, in scris (putin probabil) sau prin interpusi. Asa cum o faceau la vremea lor si nastase, iliescu et company. De ce in cazul lor va vine usor sa credeti asta, iar in cazul actualului presedinte vi se pare de neimaginat?

UnUL 03-07-2014 - 14:26

Pentru că bruma de independență a justiției pe care o avem acum – spre deosebire de perioada lui Ilici și Bombo – independență recunoscută de toate forurile europene – i-o datorăm în mare măsură tocmai președintelui Băsescu.

pathfinder 03-07-2014 - 14:33

@Ereticul
Vreamurile lui Bombo’ si a lui Ilici au apus.
Spre bucuria mea si nu numai…

Mi-e greu sa cred ca in Romania anului 2014 un presedinte aflat la sfarsit de mandat poate da „ordine” unei judecatoare, prin interpusi.
Din foarte multe motive.
Pot sa detaliez la cerere.

In plus, atat judecatoarea cat si Curtea de Apel Bucuresti sunt in subordinea Ministerului Justitiei.
Iar prim-ministru e Ponta si nu Basescu.

Iarta-ma dar mie mi se pare ca a-l baga pe Baxe aici e prea mult…

Ereticul 03-07-2014 - 14:33

@ UnUL: chiar si asa, de ce refuzati din principiu ideea ca presedintele – care este tot om – nu poate interveni intr-un caz particular, unde are un interes personal (razbunare, in cazul de fata)?

Ereticul 03-07-2014 - 14:38

@ pathfinder:
„Vreamurile lui Bombo’ si a lui Ilici au apus.” Sa speram ca este asa, desi eu nu sunt atat de optimist. Din punctul meu de vedere justitia este divizata, dar nu libera, in sensul ca fiecare tabara are oamenii ei in interiorul sistemului.

Mircea 03-07-2014 - 14:41

Ereticul
Eu am prins perioada cind oamenii erau arestati si li se faceau dosare la ordin (prin viu grai, nu in scris). Perioada aia s-a dus si va dau o incercare de explicatie. Atunci nimeni nu indraznea (eu asa cred) sa banuiasca macar ca sitemul o sa se prabuseasca iar cel mai iubit fiu o s-o sfirseasca sub gloante. Acum cind in locul lui Basescu poate sa apara un altul de la alt partid si tot acum cind Romania e doar un judet mai mare in Europa unde altii sunt mai puternici decit presedintele doar un nebun sau un om santajabil mai poate accepta sa acuze un om pe nedrept si sa creada ca-l arunca in puscarie. Omul respectiv trece prin „mina” a zeci de politisti, procurori, experti, martori, etc., si este exclus ca toti sa fie nebuni sau santajati. In plus sa nu uitam ca mai exisat si servicii (nu numai romanesti) care monitorizeaza ce se intimpla in Romania.

pathfinder 03-07-2014 - 14:41

@Ereticul
Chiar daca intrebarea era adresata d-lui UnUL…

1. Pentru ca presedintele nu are nici o parghie prin care sa poata controla judecatoarea respectiva.

2. Presupunand, prin absurd, ca ar vrea sa intervina, cine si-ar pune la bataie cariera pentru un presedinte aflat la final de mandat?
Repet: prin absurd…

Ereticul 03-07-2014 - 14:53

@ pathfinder: se vede ca lucrati in domeniul privat si nu aveti nici o legatura cu functionarii publici. Sunteti un fericit si va invidiez pentru asta.
Dar daca ati lucra cu „statul” (sau „la stat”), ati intelege esenta bancului: „De ce sunt interzise raporturile sexuale intre functionarii publici? / R: Pentru ca sunt toti rude!” si nu ati mai vorbi de lipsa parghiilor. In sistemul de stat exista si in prezent foarte multe „cunostinte”, „rubedenii” si „obligatii / datorii morale”. Celebrul „N-ai pe cineva?” al lui Toma Caragiu n-a murit si n-o sa moara niciodata.

Ereticul 03-07-2014 - 15:02

Domnule Mircea,
In teorie aveti dreptate. Practica insa va contrazice de multe ori, atat timp cat exista numerosi justitiabili (politisti, experti tehnici, grefieri si judecatori) condamnati pentru coruptie (de regula mita, dar exista si multe cazuri in care acestia au fabricat dosare in speranta condamnarii unor nevinovati).
Cat timp notiunea de „eroare judiciara” (intentionata) n-o sa dispara din vocabularul nostru nu cred ca putem afirma cu certitudine ca traim intr-o lume libera.

UnUL 03-07-2014 - 15:03

Domnule Eretic, cred că răspunsurile date de domnii Mircea și Pathfinder sunt absolut corecte.

UnUL 03-07-2014 - 15:04

P:S: Nu neg că domnul Băsescu se va bucura dacă Felix va fi condamnat (

UnUL 03-07-2014 - 15:06

P:S: Nu neg că domnul Băsescu se va bucura dacă Felix va fi condamnat (ȘI NU VA FI SINGURUL) – e și el om, cum spuneați! -, dar, din motivele enumerate mai sus, sunt absolut convins că nu va avea niciun amestec în chestiunea asta.

Antibasistul 03-07-2014 - 15:30

un NUL basistule, pe tine nebunuleeee basist un NUUUUL , Iaduuul ba asteapta, pe tine si pe chior!!!

Mircea 03-07-2014 - 15:45

Ereticul
Eroarea judiciara nu poate sa dispara deoarece justitia e facuta de oameni iar oamenii gresesc. Asta nu inseamna ca nu traim intr-o societate libera sau ca daca exita corupti in justitie inseamna ca toata justitia e corupta. Felix a trecut deja prin mai multe instante care s-au pronuntat si eu nu cred ca toate instantele sunt compuse din judecatori corupti sau santajabili. Tocmai faptul ca un multimilionar nu a reusit cu banii sa corupa justitia e o dovada si nici nu cred ca unde nu au reusit banii reuseste un simplu ordin dat de cineva care miine nu mai este in functie. Felix nu e singurul care invirte banii cu lopata si totusi multi miliardari isi pling „nevinovatia” prin puscarie.

Ereticul 03-07-2014 - 16:03

@ Mircea:
Poate nu m-am exprimat eu suficient de clar” am folosit expresia „eroare judiciara” (intentionata) – cu ghilimele si paranteza ca sa o diferentiez de eroarea judiciara umana (absolut fireasca si – din pacate in multe cazuri – inevitabila).
Repet, nu cunosc decat foarte vag dosarul lui Felix si inclin sa cred in vinovata lui. Dupa cum vad eu lucrurile capitolul unde intervine „mana” presedintelui este cererea de judecare cu celeritate (ca sa nu intervina prescriptia) si eventual o sugerare a inaspririi pedepsei.
Sunt multe de discutat pe tema procedurilor si legilor – spre exemplu eu nu concep notiunea de prescriptie, o consider o magarie careia nu-i inteleg sensul – si sunt adeptul sistemului anglo-saxon (juriu din 12 insi) in defavoarea celui roman, unde judecatorul (unul singur, daca discutam despre instantele de fond) decide dupa „lege si constiinta”.
Imi permit sa va recomand – fara o legatura directa cu tema de fata – o carte nou aparuta „Convinge judecatorul” a avocatului (fost magistrat) Adrian Toni Neacsu.

Mircea 03-07-2014 - 16:27

Ereticul
Nu inteleg de ce categorisiti prescriptia ca o magarie mai ales daca nu ii intelegeti sensul. Termenul in care actioneaza este dat de gravitatea faptei la care se refera iar rolul ei este de a STOPA mina lunga a justitiei. Daca nu ar exista acest termen de prescriptie organele de cercetare penala ar fi obligate sa caute probe (respectiv vinovatul) la infinit si asta costa mult. In final prescriptia are si un alt rol deoarece uneori faptasii care stiu ca nu mai patesc nimic isi marturisesc faptele si astfel se descopera si alte metode mai eficiente de lucru in probatoriu.

Ereticul 03-07-2014 - 18:18

Domnule Mircea,
In primul rand va multumesc pentru raspuns. Despre subiect, tocmai faptul ca prescriptia stopeaza justitia imi pare de neconceput si o magarie.
Explicatia ca o cautare indelungata (fie si infinita) costa mult este foarte subreda, pentru ca in esenta de aceea se platesc taxe si impozite, ca sa existe organe abilitate care sa-si faca datoria. Daca nu sunt in stare sa-si faca datoria sa-si dea demisia, nu sa ingroape rateurile. Sau sa desfiintam din start si complet respectivele institutii, sa nu mai platim nimic pentru neputinta lor.
In privinta marturisirilor facute de autori la adapostul prescriptiei, si aici exista un contra-argument: de cele mai multe ori infractorii deja condamnati impartasesc anchetatorilor metodele si modul lor de lucru. O fac fie pentru ca se plictisesc in penitenciar, fie pentru ca se simt importanti sa fie ascultati si recompensati pentru dezvaluiri cu diferite mici favoruri.
Si acum un exemplu (dintr-un film) legat de morala: cum credeti ca se simte un parinte care il vede pe asasinul copilului lui (crima insotita de sadism si perversiuni sexuale) liber si vesel, pentru ca la 5 minute dupa prescriptie s-a prezentat triumfator la politie, sa le rada in nas autoritatilor?

Mircea 03-07-2014 - 18:40

Ereticul
Vad ca trebuie sa repet dar azi am timp. Am scris ca termenul prescritiei depinde de gravitatea faptei. Altfel spus pentru furtul simplu prescriptia este de citiva ani iar la furtul calificat este mai mare (nu dau cifre) deoarece fapta este mult mai grava. Credeti ca are rost sa faci cercetari zeci de ani pentru furtul unei biciclete sau al unui telefon mobil ? Poate ca explicatia e subreda dar chiar credeti ca daca in 5 ani nu este gasit autorul mai are rost sa platim taxe si impozite ca politistii sa-l caute in continuare ? Alti platitori de taxe nu ar spune, pe buna dreptate, „domnilor daca nu l-ati gasit pina acum ocupati-va de alte fapte mai grave sau mai noi” Nu, nu va dati demisia dar nu cheltuiti banii in continuare cu cercetari care depasesc cu mult valoarea bunului furat. Ce ne facem daca victima furtului moare intre timp ?
Pentru alte fapte asa cum sunt crimele impotriva umanitatii nu exista termen de prescriptie iar la alte crime termenul este de 20 de ani.
Exemplul acela din film nu trebuie discutat, e pura teorie, pentru simplul motiv ca in asemenea cazuri probatoriul este deosebit iar resursele alocate pentru cercetari, inclusiv fortele, sunt foarte mari iar prescriptia nu are timp sa curga pina la final. Sa nu generalizam ca nu este cazul.

Ereticul 03-07-2014 - 22:36

@ Mircea:
Va multumesc din nou pentru raspuns si timpul acordat.
In privinta prescrierii scurte pentru infractiuni usoare (gainarii) am sa va dau cateva exemple din practica: hotii fura diverse obiecte cu valoare mica (biciclete, camere foto, etc.), le tin ascunse 1 – 2 ani dupa care le vand in alta localitate. S-au intamplat cazuri in care pagubasul si-a recunoscut obiectul furat (la 5 – 6 ani distanta, din pura intamplare) dar n-a mai putut sa si-l recupereze pentru ca intre timp a intervenit prescriptia (iar detinatorul actual al obiectului oricum a invocat buna credinta). Plus ca resursele consumate de politie pentru cercetarea cazurilor au fost minime si s-au rezumat din start la cateva declaratii de la pagubasi si cativa martori. Atat.
In ceea ce priveste omuciderile, termenul de prescriptie este lung, dar si aici avem in intreaga lume (inclusiv in Romania) numeroase dosare clasate cu AN (autor necunoscut). Nici in aceste cazuri nu mi se pare morala prescriptia. Parerea mea personala.

Mircea 04-07-2014 - 08:10

Ereticul
Hotii nu fura obiecte de valoare mica si apoi le tin 1 sau 2 ani pentru a le revinde in alta localitate. Ginditi-va cit costa azi un telefon mobil de ultima generatie (sau un aparat foto) si cit va costa peste doar 6 – 7 luni. Ei fura si le revind cit de repede pot nu-si fac depozite cu obiecte care isi pierd valoarea de la o ora la alta.
Prescriptia il apara pe faptuitor de raspunderea penala sau de pedeapsa nu il apara de raspunderea civila deci cel care isi recunoaste obiectul dupa 5- 6 ani il poate recupera fara probleme (ma intreb daca ii mai foloseste la ceva un obiect uzat moral si fizic dupa 5 – 6 ani).
Chestia cu „buna credinta” e pentru naivi. Cum pot eu sa invoc buna credinta cind cumpar un obiect pe strada sau la restaurant. Daca e un obiect de valoare asa se cumpara, pe strada ? Daca e un obiect cu valoare mica merita sa faci cercetari 5- 6 ani pentru o bicicleta ?
Cite crime exista in Romania cu autor necunoscut ?
Repet propunerea mea:
– haideti sa nu generalizam. Ginditi-va ca principiile dreptului roman au peste 2000 de ani de cind se aplica si asta nu degeaba.

UnUL 03-07-2014 - 14:17

Hoțul și escrocul de Felix, securistul îmbogățit prin furt (începând cu banii furați ai securității) trebuia să fie demult la pușcărie – și pe cel puțin 20 de ani.. Numai tâmpiți ca tine mai cred că marilor hoți USD-iști li se înscenează procese, ei fiind nevinovați ca niște ingerași.

Antibasistul 03-07-2014 - 16:44

Dar de ”cinstitul” hoț Basescu, CE ZICI?!

UnUL 03-07-2014 - 18:51

Felix e hoț dovedit, Băsescu e hoț doar pentru „anteniști” (cel puțin până la proba contrară).

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 18:52

BASESCU este HOTUL ROMANIEI !

UnUL 03-07-2014 - 19:04

Pentru că așa ai decretat tu? Te pomenești că ți-o fi furat șaua de la bicicletă și acum își intră țeava în rect; de aceea ești așa înțepat.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 19:20

Cu rektu mai podole !
Swe supara kkt. singeru si
matta!

Mircea 03-07-2014 - 13:45

Felix scrie plin de modestie:
„Nu vă scriu în calitate de profesor universitar în domeniul relaţiilor Economice Internaţionale sau doctor în ştiinţe, nici în calitate de fondator al Partidului Conservator din România, partid aflat la guvernare…..”

LA GUVERNARE, baaaaaaa, daca nu pricepeti.

urbos 03-07-2014 - 13:59

Corect, mai bine mandru ca Bashina, analfabet cu tot neamu si tiganii lui.

pathfinder 03-07-2014 - 14:15

N-ai priceput.
Vezi subordonarea homo-confuzus…

urbos 03-07-2014 - 18:45

Daca tot te bagi pentru frate-tu schizofrenic din cubicul, macar fa traducerea la ce vrea sa spuna idiotul.Daca nu, lasa-l pe imbecil sa se faca de ras.

UnUL 03-07-2014 - 18:51

Numai cretinii ca tine nu pricep.

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 03-07-2014 - 13:46

Inainte sa intre la ultimul terment de judecata al dosarului ICA, porcul national Voiculescu, a spus despre cei doi judecatori ca sunt judecatori valorosi. Azi, aflam ca nu mai sunt judecatori valorosi ci, si-a pus secaturile lui de avocati ca sa ceara stramutarea procesului la alta instanta. De ce ? Pentru ca acesti doi noi judecatori au pus sechestru pe averea porcului national Voiculescu. Deci, boratura asta imputita de voiculescu nu mai are bani ! E un prim pas spre dezrobirea natiunii romane de sacalul asta imputit de dictator al Romaniei, voiculescu. Pe 7 iulie s-ar putea sa fie ultima zi in libertate a acestui nemernic ordinar care a facut mai mult rau Romaniei decit a facut-o imperiul otoman in toata istoria noastra plus comunismul la un loc. Dupa arestarea pe cel putin 12 ani a acestui limbric ordinar de voiculescu, se va alege praful de cel mai toxic trust de presa, intact, inclusiv haznaua 3, iar cei de-acolo care au distrus creierii a milioane de timpiti, sa li se interzica sa mai faca parte din vreo redactie, pe viata.

urbos 03-07-2014 - 14:03

Hehehe, onanist sinistru, daca il aresteaza pe Voiculescu, Antena3 va creste in audienta de-o sa-ti crape inima-n tine de animal. Nu spun ca s-ar putea sa vi se intample niste chestii foarte nasoale. Nu se stie taratura cand explodeaza mamaliga.

Mircea 03-07-2014 - 14:10

Progreseaza tablagiul. De la labagiu a trecut la onanist.
🙂

ancuta 03-07-2014 - 14:10

onirismul oligofren al scarnei-3,147det metastaziata cu suport paleativ

UnUL 03-07-2014 - 14:18

Mda, asta până înfundă pușcăria și conducerea postului, în procesul de șantaj.

ancuta 03-07-2014 - 14:24

pai urmeaza hemoroGADEA, ca apoi pastorasu’ sa-si vada de predica lui in puscarie, iar antenizatii sa se spanzure ca n-au noroc in viata, ori se se faca „emo” toti.
😉

ancuta 03-07-2014 - 14:26

Stii ce fac 5 „emo” intr-o camera goala?

pathfinder 03-07-2014 - 14:34

Eu nu!
Dar as vrea sa stiu… 🙂

ancuta 03-07-2014 - 14:36

Vai, darga path, nu ma asteptam!
🙂
Raspuns: 4 sunt in colturi si-si taie venele, iar al 5-lea plange in mijlocul camerei ca n-are colt!

Antibasistul 03-07-2014 - 16:47

PORCULE BASIST CUNEIFORM, baga-ți in kur propaganda basista!!!!!! DISPARI!!!!!!!!

UnUL 03-07-2014 - 18:52

copy-paste nr. 49

Antibasistul 04-07-2014 - 08:32

Ma c…c pe tine!!!!

UnUL 04-07-2014 - 08:42

copy-paste nr. 3786

pathfinder 03-07-2014 - 14:18

Tu confunzi arestul cu puscaria…
Da’ 12 ani sa fie!!!

UnUL 03-07-2014 - 14:22

Mda, asta până înfund pușcăria și conducerea prostului, în procesul de șantaj
practicat permanent.

UnUL 03-07-2014 - 14:27

Cretinache, iar scrii măscări sub nick-ul meu.

UnUL 03-07-2014 - 14:30

ERATA:
Cretinache, iar scriu măscări sub nick-ul tau .

ancuta 03-07-2014 - 14:34

batca, ti-ai schimbat numele, ca vad ca obiceiul nu?

mircea 03-07-2014 - 16:00

anputza mery si suje la Boulete ca sa te dumiresti cum eate cu copii da bolsevici,turnatori,urechisti fosti colegi cu Boc,Petre,Basescu,Aztalos,Rus,…..mai tinerii Udrea,Ungureanu,Popescu piept puicute fara sutien

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 16:44

…nineaca … toooooooooot la
…scaldatoare ?!?
In loc de mal saprofelic, , folosesti …poroiul lu’h donDAN!
Daca ,prieste ! Se poate !
INGERA !

mircea 03-07-2014 - 15:01

a venit boulete de la pomana-Bac.Pomanagiule,asa ai fost educat da PCR sa torni,sa tragi cu urechea si sa induci frica ca tu esti un bou

ancuta 03-07-2014 - 15:11

vrei sa traduci?

UnUL 03-07-2014 - 15:13

Tâmpițel, ți-am spus că un pensionar ca mine nu mai are treabă cu bacul. Și ți-am mai spus că pomana vine din partea celor care muncesc 2 săptămâni pe 3 sute de leii. Deci pomană e făcută statului de președintele de bac care acceptă această funcție numai pentru ca bacul să se poată ține, căci elevii nu au nicio vină dacă statul își bate joc cu nesimțire de cadrele didactice.
Cât despre celelalte acuzații, ești tâmpit și ridicol ca de obicei, mirciulică.

UnUL 03-07-2014 - 15:14

@Ancuța
Da, o traducere ar fi bună – ca în cazul tuturor postărilor lui mirciulică alzheimerizatul.

ancuta 03-07-2014 - 15:17

Mai, stai putin. Vad pe aici doi mircea (unul e cu M, care-i OK). „beleregu’ asta „mircea” e ori beat, ori nu-l duce capu”!

UnUL 03-07-2014 - 15:42

Personaj sinistru, vezi ca fac degeaba umbra pamantului. Sant un gunoi uman care, asa cum bine spunea cineva mai sus, vars bale si venin, transformand forumul intr-un mediu toxic si dezgustator.

pathfinder 03-07-2014 - 15:47

Apai daca asta te distreaza…
Nu e bine domnu’ chestor!
Nu e bine…

UnUL 03-07-2014 - 16:20

Iar a ieșit pe interval (ora 15 și 42) b o u l care îmi șterpelește nick-ul și semnează cu el tâmpenii., profitând de faptul că eu îmi fac siesta. Ordinar ca toți USD-iștii, de!
P.S. Mda, „ancuța”, sunt 2 Mircea (sau, mai exact, un Mircea – căruia eu mă adresez cu „domnul Mircea” – normal, inteligent și echilibrat, și care scrie corect românește, coerent și logic – și un „mircea” (căruia eu îi spun „mirciulică”) idiot, incoerent, ilogic, agramat, mârlan și – evident! – antibăsist. Chiar și ZV îi încurcă, de vreme ce postările lor sunt arhivate de-a valma.

Mircea 03-07-2014 - 16:41

UnUL
Nu ma pricep la tehnica asta dar cred ca clonele nu pot sa apara fara bunavointa administratorului tot asa cum nu cred ca unele comentarii sunt interzise la anumiti autori fara ca acelasi administrator sa nu aiba o influenta. Daca asa intelege ZV sa-si manifeste „neutralitatea” nu ma deranjeaza dar nici nu inteleg cu ce ajuta ziarul. Vrea doar un tip de comentatori ? De ce nu o spune pe fata ?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 16:59

IDIOT CONGENITAL …MINCINOS prin TRADITIE !
anul trecut ai afirmat ca ai fost SEF la Comisie de bacalaureat in Harcov , si ai fost , foarte …multzumit !
vrei postarea din arhiva ?
mincinos amphutzit si PROFITOR !

pathfinder 03-07-2014 - 17:00

@Mircea & UnUL
„…dar cred ca clonele nu pot sa apara fara bunavointa administratorului…”

Nu e in totalitate adevarat.
Din ce am observat cei care au cont facut (user + password) nu prea au fost „clonati”.

Cei care folosesc metoda Nume + Email par a avea probleme.
Poti sa ma contrazici daca gresesc…

Pe de alta parte nu am vazut de 1-2 ani butonul ala de inregistrare user.
Doar cel din dreapta-sus de autentificare…

ZV, se aude?
De ce nu se mai pot inregistra useri noi?

UnUL 03-07-2014 - 17:04

@Mircea
Nu știu cum se întâmplă, pentru că n-am încercat niciodată: Mă întreb dacă aș semna Mircea și aș trimite mail-ul meu (sau o adresă de mail falsă!), postarea ar intra sau nu. Sunt cam nepriceput la tehnică, cum spuneam.

UnUL 03-07-2014 - 17:08

@Pathfinder
Domnule Pathfinder, m-ai băgat în ceață.Nici măcar nu știu ce e aceea să-ți faci un cont. Eu de la început – și pe toate forumurile pe care am fost – am folosit doar metoda nume+e-mail.
Pe unele forumuri unde era obligatoriu să-ți faci cont (ex. Adevărul) n-am intrat niciodată, pentru că habar n-am să-mi fac un cont!) Ce să-i faci : generația mea nu a crescut cu computerul în brațe, ca tinerii de azi!

UnUL 03-07-2014 - 17:14

@Parpanghel
Da, Parpanghel, dar AIA ERA ANUL TRECUT, când nu ieșisem încă la pensie !
Și nu există Harcov. Anul trecut am fost la Harghita și cu altă ocazie la Covasna : sunt 2 județe diferita. În decursul carierei mele, am mai fost președinte de bac în Bihor (de mai multe ori), în Maramureș, în Sibiu, în Vâlcea, în Cluj și chiar în București (și probabil am omis câteva!)

Mircea 03-07-2014 - 17:14

pathfinder
Nu pot sa te contrazic. Banuiesc totusi ca exista o „evidenta” electronica a celor care posteaza. Daca intre Mircea si mircea inteleg ca nu exista contradictii nu prea inteleg cum este posibil ca Mircea sa posteze iar dupa 2-3 minute tot Mircea sa posteze din nou la comentariul sau cu apropo-uri fine, usor de depistat de cel cu halebarda si totusi fara nicio reactie nici dupa citeva zile.

pathfinder 03-07-2014 - 17:19

@Mircea
Pe banuiala…
Depinde ce halebarda este in ziua respectiva.

Am vazut ca:
* )unele halebarde sunt mai permisive;
*) alte halebarde sunt absente total;
*) altele cand taie se face o vraiste de nedescris (halebarda atehnica); 🙂
*) exista si halebarda care stie cum sa sterga (halebarda IT) si care stie si ce sa stearga.

Deci, e in functie de halebarda… 😉

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 17:21

IDIOT CONGENITAL ;
Harcov este prescurtarea uzitata pt . jud Harghita si Covana!
Si citeste amphutzit senil . am afirmat ca ..ANUL TRECUT .
IDIOT BASIST !

Mircea 03-07-2014 - 17:23

Traiasca halebarda IT !
🙂 🙂 🙂
(Poate ma aude patronul)

pathfinder 03-07-2014 - 17:27

@Mircea.
Pai unele halebardele-s dintre „patroni”. 🙂

Poti ghici, de exemplu cine-i halebarda atehnica si cine-i halebarda IT. 😉

„ZIUAVECHE.RO este un proiect independent ai carui initiatori sunt Doru Dragomir, Roland Catalin Pena, Marius Batca, Catalin Florintiu Varzaru, George Damian, Anca Hriban, Tudor Borcea, Alin Burtescu, Razvan Savaliuc, si Ioan Tudor. Politica editoriala este decisa exclusiv de colegiul editorial. Sustinerea financiara este asigurata din resursele proprii ale membrilor redactiei si din publicitate. Scopul nostru este realizarea unui produs jurnalistic de calitate.”

UnUL 03-07-2014 - 17:32

Știu ce ai scris, boule. Și îți explicam 2 lucruri:
– Repartizările la comisiile de bac se fac pe județe, nu pe regiuni., deci Harghita, Covasna, Brașov, etc, nu Harcov!
– Ești tâmpit că mă faci (pentru a câta oară, aiurea, fără niciun temei!) mincinos: mirciulică și cu mine vorbeam de anul ăsta, tu te-ai băgat ca musca în kkt să vorbești de anul trecut. DA, anul trecut AM FOST președinte de bac, iar anul ăsta NU! Unde vezi contradicția sau minciuna?
P.S Ce înțelegi prin PROFITOR; jigodie? Ți-am explicat – și i-am explicat mai sus și celuilalt bou: mircea – că profesorii care acceptă să fie președinți de bac pe o alocație de mizerie îi fac o favoare statului care îi exploatează cu nerușinare – și nu invers. Profitor din treaba asta e statul, nu cadrul didactic respectiv.

UnUL 03-07-2014 - 16:31

Iar ești bou, (sau ești TOT bou!), hoțule de nick-uri.
Și asta nu e Erata, e RÂT!
Iar tu, mirciulică, ești ca de obicei în plin delir: fraze fără subiect și predicat, fără cap și fără coadă, fără majuscule și semne de punctuație, cu afirmații idioate ca tine.

Antibasistul 03-07-2014 - 16:50

PTIU, PTIUUU, PTIUUUU BESTIE BASISTA, un NUL!!!!!!

UnUL 03-07-2014 - 17:23

iar te scalzi în scuipat, Bășinel?
Bășinel, iarăși „PTIU”? E al 2786-lea scuipat – RECICLAT – doar de când sunt eu pe acest forum. Această salivație în exces e, categoric, o problemă de sănătate extrem de gravă (Chiar dacă, așa cum bine spunea cineva, recuperezi, regurgitezi și refolosești fiecare scuipat de mai multe ori).

Antibasistul 03-07-2014 - 18:11

Ma c…c pe tine!!!!

IAAADUL TE ASTEAPTAAA BESTIEEE BAAASISTA UN NUUUL!!!!!!!!!

UnUL 03-07-2014 - 18:54

copy-paste nr. 3785

UnUL 03-07-2014 - 18:53

Deci ești b o u, nesimțit și penibil.

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 03-07-2014 - 15:21

Redacţia „Evenimentul zilei” solicită DEMISIA Laurei Georgescu

Redacţia EVZ susţine petiţia lansată pe internet privind demisia Laurei Georgescu din fruntea CNA. În doar două zile de când a fost publicată, peste 1.000 de persoane au semnat petiția în care i se cere demisia Laurei Georgescu din funcţia de preşedinte CNA, pentru „limbajul suburban”, incompatibil cu statutul funcției, dar și „pentru suspiciunile vizând practicarea şantajului şi protecţia unor televiziuni”.

„Pentru limbajul suburban, incompatibil cu un înalt demnitar al statului, asociat funcţiei de ministru – cu atât mai incompatibil cu rolul de instanţa care reglementează felul în care se exprimă prezentatorii şi moderatorii televiziunilor; pentru suspiciunile vizând practicarea şantajului şi protecţia unor televiziuni – conform înregistrărilor unor discuţii telefonice difuzate de Realitatea TV şi B1TV; pentru dispreţul faţă de lege, cer demisia Laurei Georgescu din funcţia de Preşedinte CNA. Cer Guvernului României să îşi asume răspunderea pentru promovarea Laurei Georgescu în această funcţie şi cer Parlamentului României şi Comisiilor de Specialitate să se întrunească de urgenţă pentru a dezbate acest caz. Cereţi demisia Laurei Georegescu din funcţia de Preşedinte CNA, alăturându-va acestei petiţii! Prezenţa Laurei Georgescu în fruntea Consiliului Naţional al Audiovizualului este o ruşine pentru România!”, se arată în petiția online.

Antibasistul 03-07-2014 - 15:34

Cuneiformule, basistule, pe tine nebunuleeee basist , Iaduuul va asteapta, pe tine si pe chior!!!

UnUL 03-07-2014 - 16:21

Nu te isteriza, Bășinel, că dai în apoplexie !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 16:47

Cine ma’h IDIOT CONGENITAL ?

Ai ajuns echivalentul lu’h madame Tatoiu !
Nu mai sti cum te cheama cu ACTUL de IDENTITATE in …fatza!

UnUL 03-07-2014 - 17:19

Parpanghel, tot cretin, mărlan și agresiv? Păcat de școala pe care (pretinzi că) ai făcut-o!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 17:24

scuze pt . comparatie !
totusi M . Tatoiu se face de CAFENIU pe flaturi !
tu , peacilea !

UnUL 03-07-2014 - 17:34

Tu vorbești, boulene, care te bălăcești în fecale de dimineața până seara?

Antibasistul 03-07-2014 - 16:52

IAAADUL TE ASTEAPTAAA BESTIEEE BAAASISTA UN NUUUL!!!!!!!!!

mircea 03-07-2014 - 17:15

se vede ca urinoterapia cu pisat da la tacti boul nu are nici un efect Boulete,meri si suflai in gusa lu GUSA,Rus,Boc,Basescu si Udrea,Boule

UnUL 03-07-2014 - 17:20

mirciulică, iar nu ți-ai luat calmantele și ești în plin delir paranoid.

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 03-07-2014 - 15:23

Rareș Bogdan: Laura Georgescu a fost pusă să mă vâneze pe mine și REALITATEA TV

Rareș Bogdan a comentat în direct la REALITATEA TV despre înregistrările scandaloase cu șefa CNA și despre faptul că postul REALITATEA TV a fost ținta Laurei Georgescu, în repetate rânduri.

„Marea problemă a doamnei Laura Georgescu și a lui Victor Ponta este că eu apar în fiecare zi la televizor.
Sunt șocat, fiindcă am primit foarte multe mesaje, sms-uri și mailuri și e foarte dureros pentru mine. Eu am spus că această doamnă este pusă să mă vâneze pe mine, nu doar pe mine, ci Realitatea TV pentru că își permite să fie critic la adresa derapajelor Puterii, fie ea: putere executivă, prezidențială, judecătorească sau legislativă. Noi suntem câinele de pază al democrației.
Doamna Georgescu s-a devoalat în aceast moment, dovedind încă o dată că toate amenzile date postului Realitatea TV și date mie, și că m-a adus de zeci de ori dimineața la 8 la ședințele CNA au fost cu un scop: de a mă tracasa, de a opri vocea mea critică la dresa Puterii, de a încerca să mă oprească din a critica derapajele domnului Ponta și ale colegilor domniei sale. Este rușinos că se întâmplă asta într-un an electoral. Este rușinos că se întâmplă asta într-o instițuție care ar trebui să fie dominată de echidistanțe, echilibru și în primul rând profesionalism. Ceea ce am spus de un și jumatate se dovește acum prin înregistrările care ies la iveală. Veți vedea că în curând, pentru că nici în România nu poate fi ascuns la nesfârșit, că unul dintre cei care a dat ordinele pentru a fi monitorizat, tracasat, atacat din toate punctele și pozițiile este Victor Ponta, cel care nu se împacă cu ideea că sunt o voce critică documentată la adresa domniei sale. Eu nu am nimic cu persoana lui Victor Ponta, din contră este un om tânăr care a dezamăgit foarte mult și este un pericol pentru întreaga țară.
Mi-am permis să critic privatizarea CFR Marfă, faptul că nu a rezolvat problema de la Otlchim, că nu aa rezolvat problema autostrăzilor din România.”, a comentat Rareș Bogdan.

ancuta 03-07-2014 - 15:26

Dovedit!

Antibasistul 03-07-2014 - 15:35

Cuneiformule, basistule, pe tine nebunuleeee basist , Iaduuul va asteapta, pe tine si pe chior!!!!

Mircea 03-07-2014 - 16:46

Dan Voiculescu a fost chemat la DNA, potrivit Antena 3. El ar fi însoțit de avocatul său. Motivele pentru care a fost chemat nu sunt cunoscute încă.

Potrivit unor surse judiciare, Dan Voiculescu este in sediul DNA de aproape o oră.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 16:50

Dan VOICULESCU este un EROU NATIONAL in comparatie cu
traian tradatoru !

pathfinder 03-07-2014 - 17:41

Dan Voiculescu a fost chemat joi la sediul DNA, dupa ce Marian Capatina, implicat in dosarul santajarii lui Mircea Basescu, a afirmat in fata instantei ca liderul conservator ar fi dat un milion de euro pentru a-l compromite pe Traian Basescu, anunta Agerpres.

De altfel, Dan Voiculescu a anuntat miercuri ca il va da in judecata pe Marian Capatina, solicitandu-i daune de 100.000 de euro, pentru unele afirmatii pe care acesta le-a facut la adresa sa.

”In legatura cu aberatiile lansate de Marian Capatina la adresa mea, ii atrag atentia sa inceteze cu minciunile. Pe de alta parte, ma gandesc serios sa intentez o actiune legala impotriva lui Marian Capatina, solicitandu-i daune de 100.000 de euro. Cu siguranta banii respectivi ar putea fi valorificati de o fundatie de binefacere sau de un caz social. Aceste minciuni, prezentate ca asa-zise ‘dezvaluiri’ de senzatie, sunt tactici dezvoltate in laboratoarele celor care se incapataneaza sa demonstreze ca ridicolul nu doare”, a scris Voiculescu miercuri pe blogul sau.

Pribeagul 03-07-2014 - 18:14

A fost ingropat Mircea Basescu, Jegarica cel Mic, intr-un morman de bani?
A recunoscut asta?
A luat familia de sobolani Jegarica banii tiganilor, i-au jefuit, i-au bagat la zdup?!!!
Este pe cale de a deveni Dan Voiculescu, stilp al societatii, EROU NATIONAL pentru ca a pornit si sustine temeinic vinatoarea sobolanilor?
Noa, acuma ce mai vrei? 🙂

pathfinder 03-07-2014 - 18:20

Nimic!
Demonstratia ta e perfecta.
Nu lipseste nimic!
Circumstantele au fost stabilite.
Verdictul dat!

Pribeagul 03-07-2014 - 18:30

Noa, vezi ca poti! Asa! Asa!

pathfinder 03-07-2014 - 18:35

Jos dictatura legii!
Free Gigi!
Free Nascase!
ASAP: Free Felix!

Noa!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 18:38

Da , di bhasanai ?
STREANGA !

pathfinder 03-07-2014 - 18:45

Bine, bine…
Sa reformulam!
Poate pricepe tzaganu…

La bulau cu toti penalii!
Absolut toti!
Indiferent de culoarea politica!

UnUL 03-07-2014 - 18:48

Asta am spus și eu, dar tâmpitul de Parpanghel tot nu pricepe.
Așa cum nu pricepe nici că cuvântul „ȘTREANGĂ” nu există în limba română.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 18:51

STREANGA ma’h !

UnUL 03-07-2014 - 19:00

Caută pe Goagăl, emul al lui Marean! Dacă găsești cuvântul primești de la mine o acadea !

Pribeagul 03-07-2014 - 17:44

Statul a dat ordin: Devalizati statul! Si cei priceputi – ca cine altcineva putea s-o faca? – au trecut la devalizarea lui, metodic, stiintific temeinic, si au devenit stilpii societatii.

Dan Voiculescu, acest stilp al societatii si EROU NATIONAL a cumparat ICA (3.6 ha si 1 ha constructii, in buricul tirgului) cu 105 mii euro!!!, o unitate de zeci sau sute de mil de euro. Dar daca asta era ordinul ce sa faca cetateanul Voiculescu???? S-a executat.

Pai nu mai el a facut-o? Ce s-ar alege de tara asta daca ar fi luati la rost toti devalizatorii?

Macar aia care au luat si-au distrus, n-ar trebui sa scape! Cei care au luat si-au dezvoltat, oferind conditii de munca si de trai, in tara, cetatenilor romani, sa-i tina Dumnezeu!

Ghinionul cetateanului Voiculescu este ca n-a cazut la pace, inca, cu regele tilharilor, regele mafiotilor, regele mondialilor, sobolanul Jegarica. Lupta a devenit care pe care, iar cetateanul Voiculescu EROU NATIONAL preferat al romanilor.

Serialul Isaura, serie noua, varianta nationala, este un deliciu.

pathfinder 03-07-2014 - 17:50

„cetateanul Voiculescu EROU NATIONAL preferat al romanilor” 🙂
Sa stii ca ai dreptate.
Inca din cele mai vechi timpuri romanii au avut toti eroii in puscarie.
Asa grait-am!

Pribeagul 03-07-2014 - 19:15

Hai basistilor, aveti puterea si recunoasteti ca Voiculescu ne-a oferit un serial pe cinste.

N-aveam nevoie de el, dar ce sa-i facem, asta-i drumul. Tot o mocirla!

UnUL 03-07-2014 - 19:34

Un serial SF?

UnUL 03-07-2014 - 19:35

P.S. Mai mult F decât S.

mircea 03-07-2014 - 19:40

bine ca iese Nastase din penitenciar ca sa faca loc pentru Fagmilia mafiotilor BASESCU

UnUL 03-07-2014 - 19:45

Fii liniștit, nu iese încă, că tocmai îi prelungiră „sejurul” cu 6 luni.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 03-07-2014 - 19:51

SChimba cu Basescu ! Care din cei doi ?
AMANDOI +Fameglia !~

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 03-07-2014 - 20:45

Dan Voiculescu este ACUZAT că a COMIS 7 INFRACŢIUNI de ŞANTAJ. MOGULUL a cerut 900.000 de euro de la trei oameni de afaceri! Acesta poate părăsi România doar cu încuviinţarea procurorului DNA. Voiculescu: „Minciună ordinară, nu-i cunosc”

Dan Voiculescu a fost contactat la ora 15.00 şi i s-a cerut să se prezinte într-o oră la sediul DNA, însoţit de un avocat, în vederea audierilor. Acesta s-a prezentat la ora 16.00 la sediul Departamentului Naţional Anticorupţie împreună cu avocatul Gheorghiţă Mateuț. Timp de patru ore, Dan Voiculescu a trebuit să răspundă întrebărilor procurorului care anchetează acest caz. În jurul orei 20.00, DNA a emis un comunicat de presă în care a informat că Voiculescu este pus sub control judiciar pentru a se evita comiterea altor infracţiuni. La ieşirea din sediul DNA, oligarhul a declarat că nu ştie cine sunt cei care i-au făcut plângerile. Vezi declaraţia completă a lui Dan Voiculescu.

UPDATE 20.05. „O nouă porcărie, astăzi, pe data de 3 iulie, au venit vreo 3-4 oameni să declare că eu i-am șantajat. Nu-i cunosc, mi-au spus numele, da nu-i cunosc. Domnul avocat, cum îi cheamă? Unul Pamfli, nu-i cunosc. Închipuiți-vă că azi s-a întâmplat, să vină toți ăștia, pe care nu-i cunosc, toți odată, să spună că i-am șantajat. Ce înregistrări, dacă nu-i cunosc. Minciună ordinară, sunt niște declarații mincinoase ale unor oameni, în ideea că eu i-aș fi șantajat. Iar eu nu-i cunosc. Ce interceptări dacă eu nu-i cunosc. Încă o dată nu-i cunosc”, a declarat Dan Voiculescu la ieșirea din sediul DNA, unde a fost audiat timp de patru ore.

Update ora 20.00 Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secţia de combatere a corupţiei au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar, începând cu data de 3 iulie 2014, față de inculpatul VOICULESCU DAN, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de şantaj prin constrângere în scopul dobândirii, în mod injust, a unui folos patrimonial (7 acte materiale).

În ordonanța de dispunere a controlului judiciar, procurorii au reţinut următoarele:

Potrivit DNA, Dan Voiculescu a ameninţat direct, sau prin intermediari, oameni de afaceri şi administratori a trei companii că, în situaţia în care nu vor încheia contracte de publicitate cu trustul de presă pe care în fapt îl conduce, va declanşa o agresivă campanie de discreditare.
Sub această ameninţare, unul dintre oamenii de afaceri, denunţător în cauză, i-a achitat lui Dan Voiculescu suma totală de 900.000 euro sub forma a cinci contracte de publicitate, încheiate cu trusturile de presă aparţinând acestuia.

Un al doilea om de afaceri, denunţător la rândul său, deşi s-a simţit direct şi puternic ameninţat, a refuzat categoric să cedeze şantajului, amenințării şi constrângerii, aşa încât, trustul controlat de inculpat a declanșat un atac mediatic susținut la adresa firmei acestui om de afaceri.

urbos 03-07-2014 - 21:09

Sigur ca da vierme onanist, crede Poolea aberatiile astea. Se trezesc dupa ani de zile niste piei de poola sa faca simultan plangere. Piei!

UnUL 03-07-2014 - 22:07

Sigur, cretinache, singurii oameni credibili din țara asta sunt Felix securistul și mercenarii lui din trustul Șantaj (pardon: Intact).

ancuta 03-07-2014 - 22:16

A3: „2 ani de cand 7400000 de romani au fost batjocoriti”
Iar la coor sunt toti speakerii kkti!
Galbeni, fara nerv, beti, sugusati, vaaaarrzzaaaaaaaaaaaaaaaa!
Ehh, pot declara: iubesc acest post TV, asa cum e acum!
Si cine stie, poate se va mai galbeji!

onirismul oligofren al scarnelor-3,147det metastaziate cu suport paleativ

Antibasistul 04-07-2014 - 08:34

Ma c…c pe tine cuneiformule!!!!

UnUL 04-07-2014 - 08:43

copy-paste nr. 3787

Pribeagul 03-07-2014 - 23:04

Chiar daca organele ar aduna toti santajistii din lume, Regelui mafiotilor, Basescu, nu-i foloseste la nimic, fiind de neintors de pe drumul… gherlei.

UnUL 03-07-2014 - 23:53

Pribege, ești intoxicat rău de tot de Antena 3. Păcat de tine.

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 03-07-2014 - 20:48

Poate ca NUMAI asa, insumate toate plingerile penale pe care le are acel monstru imputit, se va alege in total cu vreo 50 de ani puscarie. Sde apropie ziua cind vom scapa de acest nemernic de dictator, Voiculescu, care-si va afla sfirsitul ca un porc in puscarie. Poate ca de Ignat, anul asta Da-i doamne !

jan dinu 03-07-2014 - 23:24

— SAH MATT — la VARAN !!
Aceasta decizie a procurorilor de a nu-i permite acestuia s-a paraseasca
Romania declarata cu citeva zile inaintea zilei de 7 iulie este o mare
infringere pentru acesta ! Voiculescu s-a bizuit in acesi aproape 10 ani ai mandatului – Basescu – ca-l poate racola pe aceasta in – Gaska – Clubul –
mafiotilor care au ucis Romania prin tot ce-au facut in acesti ani de dupa 89 !
Lupta acestuia cu sheful statului ,asha cum a facut-o shi infractorul puscariashi — VINTU — n-a avut nici-o izbinda ! Chiar daca jocurile NU sunt terminate unde – PONTA MAFIOATA – poate suci legal prin leegi ale
– Parlamentului Mafiot infractor – poate declara – Iertarea Generala – nu cred ca va reushi pentru ca acesta trebuie sa dea socoteala Americii shi UE !
Puradelul PONTA sprijinit de – Mafia Ortodoxa a statului prin shantaj shi alte shmecherii nu pot continua pentru ca s-a observat cit de „porniti ”
sunt enoriashii ei care o vad ca o institutie parazita ce este dominata
de marii ierarhi care au facut parte din „auxiliarii securitatii „…
Doar o mica sperantza ramine – DNA – ul cu unii procurori patrioti care
au inceput sa-shi cunoasca menirea in acest timp dificil pentru tzara !!
JD-USA

ancuta 03-07-2014 - 23:27

Gataaaaaaaa!
Incepe sfarsitul!
A3 se scufunda-n tipete!
La groapa cu var. Nestins. Si multa apa!

jan dinu 03-07-2014 - 23:35

Amin shi asha ne mindrim !
JD-USA

Antibasistul 04-07-2014 - 08:36

Allah akbar!

UnUL 04-07-2014 - 08:46

Cum spuneam deja, prostovane : ALLAH BARBAR !

jan dinu 04-07-2014 - 00:02

Foai verde matostat
Voiculescu e anchetat
A crezut ca-i pe maidan
Acest imputit tzigan !
Acum legea se respecta
Shi statul ai ia colecta
Averea care-o are
Toata trece la vinzare
Cel mai bine o sa fie :
EL crapa in puskarie !!
JD-USA

1 2

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult