Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Deținut VIP? Regimul lui Dan Voiculescu la închisoare

Deținut VIP? Regimul lui Dan Voiculescu la închisoare

scris de C.P.
3 afisari

Dan Voiculescu ar putea fi tratat ca un VIP după gratii. Omul de afaceri va primi un regim special în perioada de detenție – 10 ani de închisoare cu executare ordonați de magistrații Curții de Apel vineri, informează B1 TV.

Cum e tratat Voiculescu după gratii.

Mogulul media ar putea avea un statut special în penitenciar din cauza funcțiilor pe care le-a deținut în stat, acesta fiind de două ori senator în Parlamentul României, chiar dacă nu și-a dus mandatele la bun sfârșit.

Pentru că deține informații importante despre statul român, Voiculescu nu va împărți celula cu deținuți cu un nivel educațional mai scăzut și nici cu persoane care l-ar putea pune în pericol.

De asemenea, potrivit unor surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor, acesta ar putea fi transferat la Penitenciarul Giurgiu, dat fiind că Penitenciarul Rahova este unul de tranzit.

Omul de afaceri a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare, în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), a decis Curtea de Apel Bucureşti.

Sentinta lui Voiculescu e dubla fata de precedenta pedeapsa pe fond, pronuntata de Tribunalul Bucuresti. Gheorghe Mencinicopschi, fostul sef al ICA, a primit 8 ani de inchisoare. Fostul şef al ADS, Corneliu Popa, a fost condamnat la 8 ani de închisoare.

13 comentarii

UnUL 10-08-2014 - 12:08

De ce nu i se construiește special o închisoare de 5 stele? 🙂

UnUL 10-08-2014 - 12:09

… cu regim all inclusive…

Ereticul 10-08-2014 - 12:30

basescu catre ministrul de finante: iei urgent 2 milioane de euro si modernizezi imediat sistemul penitenciar.
Ministrul: domnule, daca as avea 2 milioane as moderniza invatamantul.
basescu: idiotule, tu crezi ca dupa ce-mi termin mandatul eu la scoala ma duc??

UnUL 10-08-2014 - 14:47

Ăsta e măcar un banc nostim, deși e o reluare și adaptare a unuia cu Ilici și Bombo (la ultimu potrivindu-se foarte bine!)

UnUL 10-08-2014 - 14:49

„ultimul” – că numai C u r Bubos scrie fără articol, așa cum se aude!

mircea 10-08-2014 - 14:54

BOULE ce explikatye dai tu ca in ultimile luni echype formate din procurori DNA,inspectori ANAF fac presiouni pe cei care fac contracte pentru reclame sa nu mai fie atribuite si televiziunilor A1;A2 si A3????? sunte-ti niste jigodyy jegoase a lui BASESCU

pathfinder 10-08-2014 - 16:14

Mircea Badea se plimbă pentru libertatea securistului-turnător Dan Voiculescu de a fura.

Dan Voiculescu a cumpărat de la statul român, în cea mai exclusivistă zonă din Bucureşti, un teren de 36.676 metri pătraţi pentru doar 104.730 de euro.
În aceeaşi perioadă mii de români tineri se îndatorau pe viaţă la bănci pentru a cumpăra cu aceeaşi sumă o cutie de 100 metri pătraţi într-un bloc comunist.

Mircea Badea se plimbă pentru libertatea patronului său Dan Voiculescu de a-şi bate joc de românii simpli.

Pentru a-şi amâna procedural procesul, Dan Voiculescu a demisionat de două ori din Parlamentul României. Ultima oară a făcut-o la doar două luni după ce a fost votat de oameni care l-au crezut pe cuvânt.

Mircea Badea se plimbă pentru libertatea lui de a porcăi în public, de a batjocori şi înjura în fiecare zi în faţa a sute de mii de oameni pe oricine doreşte.

E suficient ca într-o zi să ai o opinie diferită de a lui şi gata: nu contează că eşti scriitor, sportiv, profesor sau un simplu angajat. Mircea Badea va arunca o găleată de lături peste numele oricui.

Mircea Badea se plimbă pentru libertatea prietenului său Mihai Gâdea de a organiza linşaje televizate la oră de maximă audienţă.

S-a întâmplat de mai multe ori, ţinta nefiind doar politicienii. I s-a întâmplat lui Andrei Pleşu, i s-a întâmplat lui Mircea Cărtărescu, s-a întâmplat unor oameni, până atunci anonimi, a căror singură vină era că încercau să-şi facă meseria.

Mircea Badea se plimbă pentru libertatea de a-şi minţi colegii din televiziunea în care lucrează.

De mai bine de două zile vedetele Antenei 3 susţin că postul lor este confiscat. Principiul de bază al propagandei spune că orice minciună repetată de o mie de ori devine un adevăr. Am văzut cum câţiva reporteri care lucrează la Antena 3 au căzut în capcana acestei minciuni.

Nu postul Antena 3 este confiscat. Ci averea lui Dan Voiculescu. Mircea Badea s-a lăudat întotdeauna cu independenţa financiară a televiziunii la care lucrează. Consecutiv, confiscarea averii lui Dan Voiculescu nu ar trebui să afecteze funcţionarea Antenei 3.

Licenţa de emisie sau echipamentul tehnic al televiziunii nu va fi confiscat. Antena 3 poate emite liniştită din aceeaşi clădire. Va trebui doar să plătească chirie noului proprietar, statul român.

Mircea Badea se plimbă pentru libertatea de a manipu.la, de a mistifica, de a ameninţa.

Din păcate nu este singurul care face asta. Exemplul lui a făcut pui în toate taberele politice şi în multe alte televiziuni de ştiri. Dar Badea este singurul care face în public o plimbare pentru toate aceste practici.

Nu credeam că voi fi nevoit să povestesc vreodată asta. Nu cu mult timp în urmă am nimerit la o cină cu unul dintre dirijorii Antenei 3. Nu-i pot spune numele, căci cadrul era privat.

După câteva pahare de vin, omul s-a tras lângă mine, m-a privit drept în ochi şi mi-a spus: „Eu îmi fac foarte bine meseria. Ştii care e meseria mea? Să manipulez. În fiecare seară manipulez câteva milioane de oameni. Şi sunt foarte bun la asta”.

Pentru această libertate se plimbă Mircea Badea.

Context: Urmare a condamnării patronului său, Dan Voiculescu, vedeta TV Mircea Badea a anunţat că va iniţia o aşa-numită „Plimbare a libertăţii”. Televiziunea Antena 3 difuzează clipuri prin care cheamă telespectatorii în stradă.

pathfinder 10-08-2014 - 16:19

Scuze.
Sursa: HT

pathfinder 10-08-2014 - 16:20

HN…

Ionel 10-08-2014 - 16:27

Fiati ai dracu de panarame si de calai liberali! Ati distrus o tara bucata cu bucata si mai faceti si pe nevinovatii ! Hoti si trantori pe banii statului ca altfel nu stiti sa faceti averi de au plecat romanii cu milioanele la ce dezastru lasati in urma, si aruncati cu etichete in toate partile ca de se faceau publice dosarele de turnatori si mai ales dosarele lista informatori se desfiintau liberalii din Romania. Da’ noi suntem la fel ca dupa diktatul de la Viena, Romania a oierdut teritorii si nimeni nu era de vina, toti erau ingerasi.

UnUL 10-08-2014 - 16:32

”Fiați” e pluralul de la FIAT ??! 🙂
Iar ce scrii este perfect valabil pentru PSD-ei.

pathfinder 10-08-2014 - 16:43

Ca-n bancul cu Fiat Uno si Audi Quattro…

teo 10-08-2014 - 17:54

A fost condamnat 10 ani si face doar trei ? Bine ! Acesti trei ani sa-i faca la taiat sare la ocna ! CER INTRODUCEREA PEDEPSEI CU MOARTEA !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult