Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei De ce a absentat Gigi Becali de la procesul privind regimul de detenție

De ce a absentat Gigi Becali de la procesul privind regimul de detenție

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

George Becali nu s-a prezentat din motive medicale luni, 13 ianuarie, la Judecătoria Sectorului 4, unde urma să aibe loc procesul privind regimul de detenție.

Gigi Becali absent la procesul privind regimul de detenție (foto:reginele.ro)

La dosar a fost depus un document care arată că Becali se află în spitalul Penitenciarului Poarta Albă iar medicii efectuează mai multe investigații. George Becali a fost transferat pe 9 ianuarie la spitalul Penitenciarului Poarta Albă pentru a i se efectua anumite investigații medicale. Purtătorul de cuvânt al penitenciarului, Gabriel Botezan, a declarat, potrivit Agerpres, că transferarea la spital a fost făcută în după-amiaza zilei, păstrând confidențialitatea cu privire la motivul pentru care au fost necesare respectivele investigații medicale.

Becali nu a fost selectat, pe 9 ianuarie, pentru a face parte din primul grup de deținuți de la Poarta Albă care vor munci la academia de fotbal a lui Gheorghe Hagi, acesta având însă șanse să fie selectat în urma viitoarelor întruniri ale comisiei de specialitate din cadrul penitenciarului care face respectivele selecții. Comisia pentru selectarea persoanelor private de libertate se va constitui săptămânal, în urma încheierii de contracte de prestări servicii atât cu Academia de fotbal Gheorghe Hagi, cât și cu alți solicitanți de forță de muncă, purtătorul de cuvânt al penitenciarului din județul Constanța, Gabriel Botezan.

La sfârșitul lunii octombrie a anului trecut, George Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă. Becali este condamnat la pedepse cu închisoarea în mai multe dosare, având de executat trei ani și șase luni de detenție.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult