Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei De ce a fost audiat Adrian Năstase de procurorii PÎCCJ

De ce a fost audiat Adrian Năstase de procurorii PÎCCJ

scris de M.A.
1 afisari

Adrian Năstase a fost audiat luni în legătură cu tentativa de suicid, procurorul deplasându-se la locul de deţinere, informează Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ).

adrian nastase

De ce a fost audiat Adrian Năstase de procurorii PÎCCJ (foto: ziare.net)

În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind incidentul petrecut, în seara zilei de 20 iunie, referitor la tentativa de suicid a lui Adrian Năstase, precizăm că, în cursul zilei de luni, procurorul s-a deplasat la locul de deţinere, în vederea audierii acestuia. Începând cu ora 10,00 s-a procedat la audierea de către procuror a numitului Adrian Năstase, care a fost de acord să declare aspecte legate de împrejurările în care a avut loc tentativa sa de suicid, susţine PÎCCJ.

Potrivit sursei citate, în zilele următoare, nu sunt programate audieri ale membrilor familiei Năstase. PÎCCJ mai menţionează că au fost comunicate, pe 13 iulie, concluziile raportului de expertiză medico-legală, de către Institutul Naţional de Medicină Legală ”Mina Minovici”, ce urmează a fi analizat de către procuror, în ansamblul întregului probatoriu al cauzei. „Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi pe măsură ce acestea vor fi derulate vom informa opinia publică”, se mai arată în comunicat.

3 comentarii

tbi 16-07-2012 - 13:08

pacat de gestul ratat

BULA 16-07-2012 - 16:00

Vor sa afle cum a putut Adrian Nastase sa fie atat de bou si sa nu-si nimereasca capul, sa scape tara de un tradator.

nimeni 16-07-2012 - 16:09

el a vrut sa scape tara de un tradator pe care-l avea in gat! dar si-a tras-o singur prin spate – deh, naravuri vechi!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult