De ce divorţează Oana de Viorel Lis | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei De ce divorţează Oana de Viorel Lis

De ce divorţează Oana de Viorel Lis

scris de L.M.
18 afisari

Oana Lis a depus, vineri, la Judecătoria sectorului 2 Bucureşti, o acţiune în care cere divorţul de Viorel Lis.

Oana divorteaza de Viorel Lis

Avocatul Bogdan Bărbuceanu a precizat pentru Mediafax că în acţiunea depusă în instanţă este menţionată „culpa exclusivă a pârâtului (Viorel Lis, n.r.)”, iar primul termen în procesul de divorţ a fost fixat pentru 30 aprilie 2013.

Probabil că vom face o cerere de preschimbare. Acesta a fost termenul pe care l-a dat calculatorul. Noi vom încerca să aducem prima înfăţişare mai aproape, dar pe rolul instanţei sectorului 2 sunt multe cazuri, aşa că nu ştiu dacă vom reuşi„, a mai spus avocatul.

Doamna Lis îşi acuză soţul de relaţii extraconjugale, iar, dacă judecătorul va decide că vina îi aparţine exclusiv lui Viorel Lis, ea intenţionează să îl oblige pe fostul soţ la plata unor despăgubiri, pe baza Codului Civil aflat acum în vigoare. Articolul 388 din Codul Civil prevede ca soţul reclamat să ceară de la soţul vinovat despăgubiri. Asta numai dacă se desface căsătoria din culpa exclusivă a pârâtului. Am specificat, dar nu am stabilit încă un cuantum, dar despăgubirile vor fi, cu siguranţă, băneşti„, a mai spus Bogdan Bărbuceanu.

De asemenea, Oana Lis doreşte ca, după pronunţarea divorţului, să revină la numele anterior căsătoriei, respectiv Oana Ungureanu.

Viorel Lis, în vârstă de 68 de ani, şi Oana Lis, în vârstă de 33 de ani, s-au cunoscut în urmă cu 14 ani. La momentul respectiv, Oana era studentă şi a mers în practică la Primăria Capitalei, unde Viorel Lis era edil şef. Viorel Lis a fost primar al Capitalei în perioada 1997 – 2000.

Cei doi s-au căsătorit civil în 2009, iar religios în 2011. Au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc, apetenţa lor pentru apariţiile publice nonconformiste fiind celebră.

6 comentarii

Huhu Ciu 28-09-2012 - 19:59

Lis TIGAN BATRIN LIPSIT DE CARACTER, nu ma-s fi mirat ca el bosorogul sa fi fost cel inselat IN REALITATE!

seby 29-09-2012 - 01:43

bine face ca putrezeste in bratzele ei sta cu o molie pe ea:))) ce draq isi bat joc de viatza mosu a trait viatza sa traiasca si ea bv ei nota 10 daca bag divortz

BULA 29-09-2012 - 10:18

Mosu a pierdut toti banii la jocuri de noroc si n-are cu ea contract de intretinere la batranete.
Iar tipa e insetata dupa ceva tanar si tare, asa ca se aproba.

george 29-09-2012 - 10:50

Bine c-a scapat de javra nespalata cu 35 de ani mai batran ca ea. Ia-o de la capat, doamna, cat mai ai timp.

Tom Cc 30-09-2012 - 10:16

A terminat banii !! De aia ii da cu sutul in popou bosorogului !

congolezu' honkongez 01-10-2012 - 16:14

hidoasa mumie – lisu/linsu miticilor, care l-au uns „preamare”, va pleca in Franta intr-o tabara de rrromi, la cersit mila poporului-frate !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult