Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei De ce îl verifică ANI pe judecătorul Horaţius Dumbravă, membru CSM

De ce îl verifică ANI pe judecătorul Horaţius Dumbravă, membru CSM

scris de D.P.
254 Afisari

Judecătorul Horaţius Dumbravă, membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), este verificat de Agenţia Naţională de Integritate (ANI) pentru un posibil conflict de interese în materie penală, au declarat miercuri pentru Agerpres  surse judiciare.

Horaţius Dumbravă

ANI l-a anunţat deja pe Horaţius Dumbravă de începerea verificărilor, urmând ca inspectorii de integritate să solicite documente de la CSM.

În noiembrie 2009, ANI a stabilit că rectorul Universităţii ‘Petru Maior’ din Târgu-Mureş, Onoriu-Liviu Marian, s-a aflat în conflict de interese, deoarece ar fi aprobat încheierea unor contracte pentru furnizarea de echipamente între universitate şi compania SC Transilvania Mix Trade SRL, reprezentată de soţia rectorului.

Rectorul Onoriu-Liviu Marian a atacat raportul întocmit de ANI la Curtea de Apel din Târgu-Mureş iar judecătorul Horaţius Dumbravă este cel care a soluţionat cauza. În ianuarie 2010, Horaţius Dumbravă i-a dat dreptate rectorului şi a anulat actul de constatare emis de ANI.  Inspectorii de integritate consideră că Horaţius Dumbravă s-a aflat în conflict de interese şi ar fi trebuit să se abţină de la judecarea acelui dosar, deoarece el i-a fost subordonat rectorului Onoriu-Liviu Marian pe vremea când era asistent universitar la Universitatea ‘Petru Maior’.

5 comentarii

digital 16-01-2013 - 19:56

da pe împuțiții de la ani,cine-i verifică?!
aha,băsexul,cel atoate știutor!
kiorule ori vei sta în pârnăiuță ori vei fugi din țară ca un șobolan ce ți-ai bătut joc de toți și de toate!

Europeanuul 16-01-2013 - 20:23

Se pare ca ANI „intimideaza” judecatorii care nu joaca pe sirma lui Basescu.

Europeanuul 16-01-2013 - 20:29

Conform CVului, Horatiu Dumbrava a fost preparator universitar intre anii 1999-2001 la Universitatea Petru Maior Tg.-Mures (iar conform articolului cazul cu pricina a fost in Noiembrie 2009)

http://www.csm1909.ro/csm/linkuri/15_06_2012__49676_ro.pdf

bezhumor 16-01-2013 - 22:14

Apropo de Cv-ul din mesajul „europeanului”: oare este o simpla coincidenta aceasta ancheta a lu’ „tantii ani” sau, este o laba de ajutor pentru cele doua orfeline – hajnaloaia si alinutza – sa-si schimbe tronurile intre ele, asa cum vrea il professore ?!?

Antibasistul 17-01-2013 - 19:29

ANI e instrumentul terorii lui Basescu, la fel DNA!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS