Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei De ce respinge Băsescu propunerile pentru DNA şi procuror general

De ce respinge Băsescu propunerile pentru DNA şi procuror general

scris de M.A.
2 afisari

Lipsa de transparenţă”, în procesul de selecţie, este principalul motiv pentru care Traian Băsescu a respins propunerile ministrului Pivniceru pentru conducerile DNA şi Parchetului de pe lângă ÎCCJ.

De ce respinge Băsescu propunerile pentru DNA şi procuror general

De ce respinge Băsescu propunerile pentru DNA şi procuror general

Într-un comunicat, Băsescu transmite că a respins propunerile pentru şefia PÎCCJ şi DNA din cauza „lipsei de transparenţă a procesului de selecţie organizat de Ministerul Justiţiei” şi avertizează că pentru a accepta alte persoane este necesară revizuirea totală a procedurii de selecţie. Traian Băsescu a decis vineri să respingă propunerile privind numirea în funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) a lui Tiberiu-Mihail Niţu şi, respectiv, de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a lui Ioan Irimie.

„Motivaţia principală care a stat la baza deciziei domnului preşedinte Traian Băsescu este lipsa de transparenţă a procesului de selecţie organizat de Ministerul Justiţiei, care nu a fost stimulativ pentru ca un număr mai mare de procurori cu bune performanţe să se înscrie la procesul de selecţie. Domnul preşedinte Traian Băsescu atenţionează că pentru a accepta, în viitor, propunerile făcute de ministrul Justiţiei este necesară revizuirea totală a procedurii de selecţie a procurorilor care urmează a-i fi propuşi pentru funcţii de conducere în Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi în Direcţia Naţională Anticorupţie”, se arată în comunicatul Administraţiei Prezidenţiale.

La sfârşitul lunii decembrie a anului trecut, ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, i-a transmis preşedintelui Traian Băsescu propunerile pentru numirea în funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a lui Tiberiu Niţu şi a lui Ioan Irimie pentru funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

17 comentarii

digital 18-01-2013 - 19:30

dikta-kiorul,băsex-kior!

nicostin 19-01-2013 - 08:11

DACA LA UN INTERVIU AR VENI UN CANDIDAT SI SAR COMPORTA , AR EXPUNE ACELEAS REALIZARI CA INDIVIZI IN DISCUTIE AI FI DEACORD CU ANGAJEAREA LOR

urbos 19-01-2013 - 08:18

Excrementule, japitele Kiorului care cica intervievau, trebuie spanzurate cu corzi de pian. Ala era interviu ma vierme?
Si scrie in mortii ma-tii romaneste analfabet basist.

Jancsi 19-01-2013 - 23:33

(DE loc) stimate Urbos, nu cred că ești cel mai în măsură să critici ortografia (fie ea cât de deficitară) a altora: aș putea face un „florilegiu” de greșeli de limbă din postările dumitale. Despre „ideatică”, ce să mai spun; e mai degrabă „idiotică” decât „ideatică”.

urbosss. 20-01-2013 - 01:38

Eu nu gresesc ma javra.

urbos 20-01-2013 - 01:40

Eu nu gresesc ma javra.

CONGO 20-01-2013 - 02:02

Bine, acu trage-i pielea inapoi, ajunge pentru azi

UnUL 19-01-2013 - 23:04

Nea Bubosul, DA; ĂLA A FOST INTERVIU, care verifica atât competența cât și realizările profesionale ale celor doi candidați. Ambele sub nivelul mării. Faptul că și Ponta confundă Consiliul European cu Consiliul Europei nu-l scuză pe Irimie să ignore diferența între ele.
Dar ce poate pricepe un cr e t i n cogenital ca tine, cu 2 clase ca trenul, și acelea făcute la F.F. (citește „fără folos!”)

digital 19-01-2013 - 23:07

kka-m-aș în consiliile mătii!

UnUL 19-01-2013 - 23:18

Păi cam atâta ești în stare să faci, nea digital-urbos. Cred că ai probleme cu stomacul, suferi de diaree cronică. Ai grjă cînd faci baie (dacă faci vreodată).
P.S. A propos de bancul cu Radio Erevan:
– Putem face baie dacă avem diaree
– Da, dacă aveți destulă.
Continuă, deci. să te bălăcești liniștit în fecalele pe care le scoți pe toate orificiile ; eu mă duc să mă culc.

UnUL 19-01-2013 - 23:19

P.S. „Mă-tii” se scrie cu cratimă, analfabetule !

digital 19-01-2013 - 23:22

se vede că ești nou p-aici,așa scriu,că așa vreau,adicătelea de ex.du-te-n phhezddhhha MĂTII!
la culcare!

CONGO 20-01-2013 - 02:04

da de unde, asta e substantiv comun
O MATA dar fara forma de plural

CONGO 20-01-2013 - 02:16

Bai pulifrici UnUL, bai!
Limba este ceva viu bai, nu bulşit de academie si Dex. Dexul e pentru scarabble si mai ajuta pe la bac, in rest te stergi cu el la kur.
Ca veni vorba, i-a de da-i o limba lui digital, sa te mai ierte.

Jancsi 19-01-2013 - 23:27

Mda, tipic USL-aș : nu numai că ești i d i o t și agramat, dar te și mândrești cu asta. Mă duc la nani, până nu-mi sare somnul citindu-ți trivialitățile tâm pi te.

Antibasistul 20-01-2013 - 10:01

Toti basisti sint handicapati mintali, esti o dovada vie a acestui ADEVAR!

Antibasistul 20-01-2013 - 09:58

Dictatorul Basescu respinge propunerile pentru DNA si Procuror General PENTRU CA SA-SI PUNA iarasi SLUGI ALE LUI IN ACESTE POSTURI, PENTRU A CONTINUA SA TERORIZEZE poporul romin cu DNA si Parchrtul general!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult