Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei De ce s-a pricopsit Miron Cozma cu un nou dosar penal

De ce s-a pricopsit Miron Cozma cu un nou dosar penal

scris de P.C.R.
2 afisari

 Poliţiştii hunedoreni au întocmit, miercuri, dosar penal pe numele fostului lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma.

Miron Cozma a incalcat interdictia de a intra in PetrosaniCozma a încălcat interdicţia de intrare în Petroşani, după ce acesta a fost prins în trafic, marţi seară, fără a avea autorizaţie care să îi permită tranzitarea localităţii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu, citat de Mediafax, în urma unui control de rutină făcut, marţi seară, de poliţişti de la circulaţia rutieră, fostul lider al minerilor Miron Cozma a fost oprit în trafic, pe Defileul Jiului, la intersecţia DN 66 cu drumul forestier Polatişte, în timp ce se îndrepta spre Bucureşti.

Zona respectivă reprezintă, conform indicatoarelor rutiere, intrarea în judeţul Hunedoara şi în municipiul Petroşani.

Miron Cozma a participat, marţi, la funeraliile celor cinci mineri care au murit în explozia de la Mina Uricani.

Miron Cozma se află sub interdicţie până la 1 decembrie 2012 de a intra în municipiul Petroşani.

 

2 comentarii

YAAKOV 10-02-2011 - 08:09

Nu vad care este problema. Interdictia se refera la desfasurarea de activitati (politice, sindicale), nu la tranzitarea localitatii in mare viteza. Cozma nu a vorbit cu nimeni din Petrosani.
Dar idiotii de la putere, slugile americanilor si ale evreilor, zgarma in rahat ca sa infurie si mai tare populatia.

batranu i 10-02-2011 - 11:54

a fost dat in gat ce control de rutina HAI ROMANIA traitia-r conducatorii catre biruinta.ce a facut Cozma a fost sa conduca pe ultimul drum oamenii aceeia care au murit din cauza nepasarii unor imbecili,ce pacat ca in ziua de azi avem atat de putini de COZMA sa dea o lectie neispravitilor care batjocoresc acest popor napastuit.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult