Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Decizia de reducere a pedepsei lui Gigi Becali a fost amȃnatǎ

Decizia de reducere a pedepsei lui Gigi Becali a fost amȃnatǎ

scris de Laurentiu Banches
21 afisari

Magistrații Tribunalului Constanța au hotǎrȃt sǎ amâne cu o săptămână în pronunțarea deciziei la contestația formulată de Gigi Becali pentru reducerea cu șase luni a perioadei de executare a pedepsei la care a fost condamnat.

Decizia de reducere a pedepsei lui Gigi Becali a fost amȃnatǎ

Instanța a amânat pronunțarea la cererea lui Becali, pentru că avocații acestuia nu au depus în termen documentele pentru contopirea pedepselor pe care le are de executat din Dosarul transferurilor de terenuri cu MApN și din Dosarul Valiza. Apărarea a cerut instanței, în urmă cu peste o lună, să-i fie redusă pedeapsa cu închisoarea lui George Becali cu șase luni, invocând prevederile noului Cod Penal, potrivit Agerpres.

La termenul de judecată, când a fost prezentată cererea formulată de George Becali, acesta a explicat că a fost de bună credință în urmă cu șase ani, când a încercat să-i premieze pe jucătorii Universității Cluj-Napoca pentru ca aceștia să-și apere corect șansele în fața jucătorilor de la CFR Cluj-Napoca, astfel încât Steaua București să câștige campionatul. George Becali a fost trimis în judecată în Dosarul „Valiza” în decembrie 2008, fiind acuzat de dare de mită și fals în înscrisuri sub semnătură privată, după ce a încercat să ofere 1,7 milioane de euro jucătorilor de la Universitatea Cluj-Napoca. Becali are de executat o pedeapsă de trei ani și jumătate de închisoare, după ce a fost condamnat la trei ani de detenție în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționale, la care s-au adăugat alte șase luni după condamnarea în Dosarul „Valiza”.

1 comentariu

CONGO 13-08-2014 - 19:24

Da, imi pare corect sa o sporeasca!
Si lu Nastase la fel.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult