Acasa Actualitate-InternaInvestigatiiLumea justitiei Deputatul Cătălin Teodorescu poate fi arestat

Deputatul Cătălin Teodorescu poate fi arestat

scris de A.B.
4 afisari

Camera Deputaţilor a încuviinţat arestarea preventivă a deputatului Cătălin Teodorescu. Iniţial, solicitarea de încuviinţare a arestării preventive fusese respinsă la un vot diferenţă.

Deputatul Cătălin Teodorescu poate fi arestat

Deputatul Cătălin Teodorescu poate fi arestat.

Deputaţii au aprobat această decizie cu 199 voturi pentru, 6 împotrivă, 58 abţineri, modificând hotârârea luată în data de 3 decembrie, când a fost respinsă încuviinţarea arestării preventive a lui Teodorescu.

Comisia de numărare a voturilor a constatat, în urma reverificării prezenţei la vot, că au fost prezenţi 291 de deputaţi şi nu 292, cum a apărut iniţial în procesul verbal, deoarece dintr-o eroare materială, secretarul Camerei, care a a făcut atunci prezenţa, l-a trecut prezent pe Marko Attila, deşi acesta nu se afla în ţară.

Ca urmare, numărul celor prezenţi este mai mic cu unul şi, cu 291 deputaţi prezenţi, 146 voturi pentru şi 101 împotrivă, se constată că a fost întrunit numărul necesar de voturi pentru a încuviinţa arestarea preventivă a deputatului Teodorescu, a menţionat comisia de numărare a voturilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult